2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی شنیدم اونایی ک قهوه میخورن معتادن یا معتاد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 8924 بازدید | 73 پست

درست شنیدی... کلا مصرف زیاد قهوه باعث میشه بهش اعتیاد پیدا کنی ولی چیز بدی نیست.من خودم به چای اعتیاد دارم.شیشه که نیست نگران باشی.همه میخورند.ولی خب بهتره آدم طوری مصرف کنه که بدنش بهش وابسته نشه.

شوهرمنم میخوره فک کنم معتادامیخورن چون خودش گفت وابستگی داره آدم معتادشه نمیدونم خواس منواذیت کنه یا ...

خودقهوه باعث میشه مغزبهش اعتیادپیداکنه واگه ی مدت مدام بخوری بعدنخوری سردردوبی حالی واین چیزا میادسراغت.مامعتادزیادداریم تواقوامای شوهرولی خدایی قهوه بخوراصلانیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بابای گوگولی

با این هیکلش از من بیشتر به خودش میرسه🥴😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

اون چاییه ن قهوه ....من هرروز قهوه ترک میخورم هم راحت رو گاز حاضر میشه هم هر روز فال میگیرم سرگرم میشم به همتون توصیه میکنم 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋

من به چایی معتادم درحدی ک روزی ۸ تا میخورم ولی جدیدا جواب نمیده دیگه عادت کردم فک کنم باید برم رو قهوه اخه اون دوزش بالاتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من بیشتر چای شنیدم خب بوده توهم میزنه باید ب اینا دقت کنی 

اونو راجع به سیگاریا میگن

چای نباتو راجع به معتادا میگن، ما هروقت توی دانشگاه پری میشدیم میرفتیم جای نبات بگیریم میشنیدیم  آخه برامون سوال بود پسرا چرا چای نبات میخرن دیگه! 

این حرفو که من اولین باره میشنوم.
ولی قهوه خودش اعتیاد آوره. نه که کسی که قهوه میخوره بره دنبال مواد مخدرا   هی مقدار خود قهوه و خلوصشو مجبور میشه بیشتر کنه و اثرش کمتر میشه و اگه یه مدت نخوره به هم میریزه

اونو راجع به سیگاریا میگن چای نباتو راجع به معتادا میگن، ما هروقت توی دانشگاه پری میشدیم میرفتیم جا ...

چه عجیب😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃