2777
2789

سر هر چیزی با بچه ۶ ساله درگیره

مثلا بچه یه سوال میکنه با بی حوصلگی جواب میده یا جمله دوم داره دعواش میکنه یا همش از خودش میرونه 

باهاش قهر کردم گفتم از این اخلاقت خسته شدم

حتما مدام گوشی دستشه یا داره تلوزیون میبینه که اینطوره

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاری که از دستم میاد اینه با این اخلاقش بچه دوم نمیارم😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دقیقا برای مام اینجوره.پسرم 6 سالشه و دخترم 2 ساله و شوهرم بخاطر آروم بودن دخترم بیشتر به اون توجه م ...

چکار میشه کرد؟ منم دوتا دارم با دومی اخلاقش بهتره چون آرومه

اینجوری اونم بعدها یه آدم بی حوصله و بد اخلاق نمیشه بنظرتون؟

پسرت شیطون و پرحرفه؟یه کم بیشتر توضیح میدی عزیزم راجع به روحیات پسرت؟

شیطون و پرحرف بود 

ولی الان خیلی آرومتر شده... البته یه اخلاق بد داره هم وسط حرف منو باباش زیاد میپره هم زرنگ نیس که بفهمه کی باید سوال کنه...

با اینحال یه سوال معمولی هم میکنه باباش حوصله نداره و معمولا یا با بی حوصلگی میگه اره اره یا دعواش میکنه

دقیقاشوهرمنم همینطوره اصلااخلاق بچه داری نداره بااینکه کلایه دونه داریم اونم دختر۶ساله بخدادخترمم خیلی آرومه .امااصلابه دخترم توجه نمیکنه .اصلاباهاش حرف نمیزنه تابچه یه سوال میپرسه جواب نمیده من هی بایدبگم باشماست یاخودم جواب بچه رابدم

چکار میشه کرد؟ منم دوتا دارم با دومی اخلاقش بهتره چون آرومه  اینجوری اونم بعدها یه آدم بی حوصل ...

شوهر من که مدلش طوریه که رفتارش با پسرم خیلی تحت تاثیر رفتار من با پسرمه و من باید خیلی مراقب باشم اصلا جلوی شوهرم با پسرم بدرفتاری نکنم وگرنه شوهرم بدتر میکنه باهاش.ولی اگه من با پسرم خیلی مهربونی کنم و صبوری به خرج بدم شوهرمم بهتر میشه رفتاراش با پسرم ولی در هرصورت خیلی اوقات کم می یاره..نمیدونم مال خستگی کاره یا خستگی از دست شیطنتای پسرم ولی کلا آدما الان اعصاباشون ضعیف شده..مخصوصا به بچه..بعد دومی رو میبینه که چقد آرومه فک کنم بیشتر حرص میخوره...

شیطون و پرحرف بود  ولی الان خیلی آرومتر شده... البته یه اخلاق بد داره هم وسط حرف منو باباش زیا ...

درسته..اره پسر منم وقتی شوهرم می یاد از سر کار نمیزاره من و باباش راحت باهم حرف بزنیم و خیلی وسط حرفمون میپره...این رفتارا همه بخاطر جلب توجه هست عزیزم که بچه به هرقیمتی حتی دعوا شنیدن حاظره اون توجه رو بگیره...شما با رفتارت جلوی شوهرت با پسرت درواقع غیرمستقیم به شوهرت یاد بده که پسرت و حرفاش مهمه..بعد یه چیزی مردا بدشون می یاد جلوی بچه ازشون انتقاد کنی..وقتایی که بچه ها خوابن و شوهرت اوکی هست اخلاقش و باهم خلوت میکنین و صحبت میکنین این قضیه رو با روی خوش و محبت بهش بگو..که عزیزم میدونم که تو هم از سرکار می یای خسته ای و بهت حق میدم ولی  اگه میشه راجع به پسرمون یه کم بیشتر بهش توجه کن و جواب حرفاشو ملایم تر بده عشقم..

دقیقاشوهرمنم همینطوره اصلااخلاق بچه داری نداره بااینکه کلایه دونه داریم اونم دختر۶ساله بخدادخترمم خی ...

ای بابا..😔..مثل اینکه با این سن 6 سالگی مشکل دارن بعضی پدرا..😄..فک کنم چون تو این سن بچه ها خیلی پرحرف میشن و همش سوال میپرسن.