2777
2789
عنوان

گواهینامه

90 بازدید | 11 پست

دیروز قبول شدم کی گواهینامه ام بدستم میرسه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

30 روز دیگه ان شاء الله 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه از تجربه هات و چیزایی که سخت یاد گرفتی برامون بگی😞

فقط اینکه مربی رو حتما مرد انتخاب کنید من اشتباه کردم مربی رو زن انتخاب کردم و ضربه اشم خوردم اصن خوب یاد نداد بهم بعدا دوباره مردبرداشتم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

فقط اینکه مربی رو حتما مرد انتخاب کنید من اشتباه کردم مربی رو زن انتخاب کردم و ضربه اشم خوردم اصن خو ...

نه عزیزم بستگی داره 

مربی من‌زن بود 

عالی بود 

توی هر آموزشگوه که رفتی اول باید در مورد مربی هاشون تحقیق کنی

من فوبیا رانندگی دارم‌لعنتی

ینی میترسی از رانندگی

خیلی خوبه تبریک‌میگم  من ۲ ساله گرفتم😍 خیلی کیف میده  به زودی میرسه  بستگی داره ...

ممنوون عزیزم