2777
2789
چی رو بپرسم؟من تحت نظر خانم دکتر هستم میگم کارش حرف نداره تونسخه اول به لطف خدا باردار شدم همه جوره ...

آهان مرسی فهمیدم 

باشه حتما میرم رژیمم میده بعو پسرم دوباره میخوام پسردار بشم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

من 7 ماه اگه تاپتیک قبلیمو بخونی میفهمی پسرمو از دست دادم خب آبان ماه الان حالم خب نیست میخوام باز ا ...

آهان ببخش نمیدونستم پسرتو ازدست دادی ایشالا خبر بارداری بعدی تو اینجا بهم بدی نترس اگه شرایطت بگی بیشتر کنترل میکنه من هردو هفته میرم پیشش فقط زودتر برو چون پری روز که پیشش بودم گفت از ۲۵ اسفند نیست دکتر تعطیله الانم وقت بدن شاید برافردا زنگ بزن ببین چی میگن

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ببخش نمیدونستم پسرتو ازدست دادی ایشالا خبر بارداری بعدی تو اینجا بهم بدی نترس اگه شرایطت بگی بی ...

باشه ممنون 

البته من سزارین شدم الان پنج ماه تموم میشه میخوام برم ببینم چی میگه نمیدونی رژیم میده یا نه

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

باشه ممنون  البته من سزارین شدم الان پنج ماه تموم میشه میخوام برم ببینم چی میگه نمیدونی رژیم م ...

نه نمیدونم نشنیدم اونجا کسی حرفشو نمیزنه...

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند