2777
2789

دیگه ازش نمیخوام

دیگه بریدم

انقد ریختم تو خودم دیگه بدنم داره پس میزنه همه بغضامو.ب خیال خودم روز مردکادو بی بی چک میدم.

دلم واسه روزایی که بچه نمیخواستم تنگ شده

اینبار دیگه گریه هام با داد بود انقد داد زدم تا خالی شدم.

باید مینوشتمش که خالی شم هیچکسو ندارم باهاش درد دل کنم

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

اوووو انقد شلوغش نکن پس منی ۱۰سال چشمم منتظر بود باید بیام تومار بنویسم 😀😀ببین خدا برا همه یه بچه کنار گزاشته ک به وقتش بهش میده ..از خدا بخا هروقت ب صلاحت بود بهت بده ..منم ۱۰سال درمان کردم دکترا گفتن دیکه درمان نکن بی فایدس مگر اینکه جنین اهدایی بگیری ..بعد ازیکسال ک بیخیالش شدم حتی یه قرصم نخوردم خودم باردار شدم رفتم پیش دکترم گفت جنین اهدایی گرفتی بلاخره گفتم اره خدا بهم داد .حتی باورش نشد ک من باردارم گفت معجزه شده..

شمام بسپار ب خدا استرسو از خودت دور کن مطمعن باش ک باردار میشی..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو انقد شلوغش نکن پس منی ۱۰سال چشمم منتظر بود باید بیام تومار بنویسم 😀😀ببین خدا برا همه یه بچه ...

خداروشکر خدا حفظش کنه واست

ممنونم انشالله بحق علی سال دیگه این موقع با نی نیت روز پدر میگیری برا همسرت 😍

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مبارکه منم دلم از این معجزه ها میخواد

انشالله بحق این روز عزیز خدا دل شما و همه اونایی گ منتظرن شاد میکنه 

ممنونم انشالله بحق علی سال دیگه این موقع با نی نیت روز پدر میگیری برا همسرت 😍

شما چ مشگلی داشتید عزیزم؟

شما چ مشگلی داشتید عزیزم؟

من مشکلاتم زیاد بود پلی کیستیک شدید بود .ذخیره تخمدانم پایین بود .تخمک نمیساختم حتی با امپول .شوهرم واریکوسل داشت

عزیزم دقیقا مثل همین منم چون استراحت بودم هیچی برا روز مرد نگرفتم میگفتم بی بی چکمو بش نشون میدم .ولی نشد هاست خدا نبود .

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
عزیزم دقیقا مثل همین منم چون استراحت بودم هیچی برا روز مرد نگرفتم میگفتم بی بی چکمو بش نشون میدم .ول ...

♥️♥️خیلی سخته

عزیزم میدونم خیلی سخته مال من از سه سال گذسته سنم بالاست خودتو اذیت نکن

اصلا تا بعد عید بی خیال بچه باش.یه مدت هردوتون گرده گل بخورید اونایی که عسل دارن میفروشن. خیلی اثرات خوبی داره شنیدم و دیدم که میگم انشالله جواب بگیری

عزیزم میدونم خیلی سخته مال من از سه سال گذسته سنم بالاست خودتو اذیت نکن اصلا تا بعد عید بی خیال بچه ...

مرسی عشقم اره بیخیالش شدم دیگه تموم.انشالله شما بزودی باردار شی