2777
2789

تاحالا خودتون یا اطرافیان بوده کسی که طلاق گرفته ولی نتونه تحمل کنه بدون اون زندگی کنه چون خیلی طرفو دوست داشته تعریف کنید اگه بوده بگید که چیشده اخرش

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشون گفتن وای من بی اوت میمیرم ۱ ماه بعد یادشون رف رل هم زدن😁 انسان ذاتا فراموش کاره

واقعا ؟ اگه خیلی عاشق بوده باشه چی؟

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

خوشبختانه اطرافیانی که من می شناسم  با دیدباز جدا شدن و با برنامه و هدف زندگیشونو دنبال کردن و راضی هستن ...برگشت ب زندگی قبل دقیقا پرتاب تیر تو تاریکی هست اگه بهش فکر می کنی که بزرگتر از ازدواج اولت خواهد بود

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

دختر خالم،،،،  بحدی پشیمونه که خدا میدونه 

یکم خل و چل شده خنده های عصبی میکنه، یهو گریه میکنه

واقعا سخته خدا کمکش کن

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

نه عزيزم اين اتفاق براي من نيافتاد 

چون با علم و اگاهي و دلايل كاملا اساسي و بنيادين جدا شدم 

چندسالم براي درست شدن زندگيمون هردوتامون سعي كرديم ولي نشد كه بشه 

در نهايت من بدليل اينكه اين دسته از مشكلات  از سمت همسر سابقم بود و ايشون صرفا وعده ميداد و تو پروندش چندين قول و تلاش غيرمستمر داشتن و باز شرايط به سابق تغيير وضعيت ميداد از ايشون جدا شدم 

خيلي هم راضي ام كه اين دور باطل رو كش ندادم و حالم خوبه 

اميدوارم ايشون هم بتونه من بعد زندگيش رو درست مديريت كنه تا تكرار مكررات نشه و من هم درست انتخاب كنم براي همچين تصميم هاي مهمي

كلي هم برنامه جديد دارم تا زندگي متفاوتي براي خودم بسازم به ياري خدا و خانوادم و تلاش هاي خودم 

هيچ تاثير منفي تو اعتماد به نفسم نذاشته كه هيچ گاهي،از اين همه شعورم خودم رو تحسين ميكنم راستش رو بخواي كه تونستم خودم رو حمع و جور كنم و هدفمند باشم و گذشته صرفا گاهي اوقات باعث حال بدم و دونستن ارزش اين روزاي زندگيم باشه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️