2777
2789
عنوان

صیغه یابی... تو گوشی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 71 پست

میخوام از گند کاریاش مدرک جمع کنم کاش براش کم میذاشتم یا مثلا مشکل جسمی داشتم تحصیلی ظاهری سطح خانوادگی ازش سرم.... اعتمادمو نابود کرده... ی پسر چهارساله دارم وقتی بهش فک میکنم دلم آتیش میره هی ب خودم میگم شاید کاری نکرده شاید در حد کنجکاوی بود... 

گلم نتونسته خودشو کنترل کنه تو سعی کن بیشتر باهاش باشی❤

وا مگه همه چیز به س ک س نتونسته خودشوکنترل کنه؟ پس ایشونم میتونه بگه منم نمیتونم گاهی کنترل کنم بره اشتباه بدتر کنه

انسان قابلیت تصمیم گیری و تحمل داره نه از روی هوس و بی اردارگی کاری کنه 

واسه سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی مهربون؟😊😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام از گند کاریاش مدرک جمع کنم کاش براش کم میذاشتم یا مثلا مشکل جسمی داشتم تحصیلی ظاهری سطح خانوا ...

ببين تاميتونى پول جمع كن اينطورى كه گفتى شوهرت اصلاآدم قابل اعتمادى نيست حداقل خواستى طلاق بگيرى پشتوانه اى داشته باشى

میخوام از گند کاریاش مدرک جمع کنم کاش براش کم میذاشتم یا مثلا مشکل جسمی داشتم تحصیلی ظاهری سطح خانوا ...

اگربه خانواده اش بگید چی ؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

چی بگم اگه ازش بپرسی هم رو راست چیزی نمیگه 😒

پس مدرکتو جمع کن منتها عکس فک میکنم مدرک نباشه 😰

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

خواهشاً کوتاه نیا خودتم ب نتونستم نزن،و‌بش بگو

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌