2777
2789
عنوان

صیغه یابی... تو گوشی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 71 پست
عزيزم ايشون امتحانشو پس داده رفوزست  شما چيو دقيقا ميخواي امنحان كني!!  جز اينكه جلو چها ...

الان مدرکی ندارم نمیتونم پسرمو بهش بدم خانوادمم قبولش دارن خانواده خوش ک دیگه هییج... کل فامیل این آشغال قبول دارن... یعنی با اونا رابطه جنسی داشته اصلا باورش برام سخته....باید با یه مدرک قوی ب همه ثابت کنم اگه این آدم اینقدر کثیفه... حرفای فامیل برام مهم نیس خانواده خودم.... پسرم مهمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا شوهرش یا خواهرشوهرش یا ازون صیغه ای های شوهرش نیستی؟؟

با زن دیگه ای که نرفته رابطه عاطفی بگیره 

این سایتا تایم دارن سر تایمشم تموم میشه رابطشون

من گفتم نقششو پررنگ تر کنه تا با اونا نره😐

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

مشهدم رفته سرراهی ارمنستان

تو کانال تل گرام بوده یا برنامهیجدا؟من تلگرامم هی این کانانلای یغه یابی بالامیاورد پدرمودرآورد هر چی حذف میکردم ی ثانیه بعد بالا بوددیگه تلگرامو حذف کردم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
وا مگه همه چیز به س ک س نتونسته خودشوکنترل کنه؟ پس ایشونم میتونه بگه منم نمیتونم گاهی کنترل کنم بره ...

اره گلم حق با توعه باید خودشو کنترل میکرد 

ولی حالا که شده باید چیکار کنه ؟ 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

چرا جواب كامنتارو نميدي؟  داري واسه خودت فقط حرف ميزني موفق باشي  روز خوش

عزیزم دستم ب پسرم بنده همه کامنتا رو میخونم کلی جواب میدم در مورد این سایتا چی میدونین کارشون چ جوریه من سردر نمیارم

تو کانال تل گرام بوده یا برنامهیجدا؟من تلگرامم هی این کانانلای یغه یابی بالامیاورد پدرمودرآورد هر چی ...

نه ی دونه اپلیکیشن نصب کرده بود تو کانال تلگرامم رباتشو بلاک کرده بود.... قبل مسافرت چک کرده بودم این ربات نبود اون موقع... تو اپم ثبت‌نام کرده بود

وقتی به یه زنی ظلم میشه همیشه پای یه زن دیگم وسطه تو ظلم کردن به اون زن نصف ناراحتیا و دلخوریا ته ت ...

اون كه بله ولى من منظورم اين بودالان همسراين خانوم خيانت كردن يه عده ميان ميگن حتماكم گذاشتى يامشكل ازتوبوده تقصيراهميشه گردنه زنه

از ماست ک برماست... موقع ازدواجم پدرم جلو همه گف خوب کردین دختر کوچیک گرفتید! خودتون تربیتش میکنین.. ...

وا اخه چرااينجورى گفت به جاى اينكه شماگربه رودمه حجله بكشيدپدرتون برعكس عمل كرده حالاكاريه كه شده شمام كوتاه. بيابالاخره پدرتونه يه چى گفته ديگه

من خودم یه زنم به نظر شما چجوری باید ۳ ماه خودشو کنترل میکرد 

وايعنى چى اگه نميتونست تحمل كنه خانومشم باخودش ميبرددرضمن خانومش تنهابوده مدت سه ماه يعنى ميرفته خيانت ميكرده بالاخره اونم نميتونه سه ماه خودشوكنترل كنه ياازنظرشمافقط مردا ميتونن اين كاروبكنن؟