2777
2789
عنوان

چرا بهم میگه حسود!🙄

288 بازدید | 14 پست

تو جرات یا حقیقت بودیم یکی سوال پرسید از یک دختره که درباره من چه نظری داره گفت دختر خوبیه فقط بعضی وقتا خیلی حسوده😐😒نمیدونم چه کردم بهم میگن حسودی بعضی وقتا،دلم میخواد برم موهاشو بکشم😐

خب همین یعنی حسودی

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐من کاری نکردم بهم میگن حسودم اصن تاحالا به کسی حسودی نکردم 

شاید توهمه

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

میگفتی چَرا

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
شاید یه جارفتاری ازت دیده ک تصورکرده حسودی

من که به کسی کاری ندارم چیزی دیده باشه اگه کسی ناراحتم کنه اعصبی میشم دوست دارم یکاری باهاش کنم چون حقشه خب😑

😂میگه اینجوری دیگه حس کنی کسی خیانت کرده بهت هرکاری میکنی😐 میگه خیلی خیلی حسودی🙄😒

میگفتی مگه خیانت کردی که میترسی😂 بیخیال ولش کن نصف دخترافک میکنن اون نصف دیگه حسودن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه من فقط ی بار با ی دختره حرفم شد اونم حقش بود چون خیانت کرده بود😑🙄

آها ببین من ی همکلاسی داشتم دبیرستان خیلی مفت بر بود خودش پول میاورد ولی ادا گداهارو درمیاورد ازمن پول میگرف منم اوایل میدادم بعد دیدم این خودش پول داره مفت خوره دمشو چیدم ازاون ب بعد دوستم هروق سرحرف میشد میگف تو خسیسی بخیلی سر ۵ تومن دهن اون دختره رو سرویس کردی درحالیکه ۵ تومن مهم نبود برام از اینکه خر فرضم کرده حرصم میگرف این مورد تو هم اینطوریه ی چی میبینن ازت دیگه کاری ب شرایط و نیت تو ندارن واسه خودشون میبرن میدوزن