2777
2789

تازه وات نصب کردم دیشب داشتم پیام میدادم دوستام چندتاشون ازدواج کردن (زیادم باهم صمیمی نیستیم ک همه جیک وپیک هموبدونیم)

من کنجکاوشدم ببینم شوهراشون چطورن

به دوتاشون گفتم عکسشونوبفرس ببینم

یکیشون سین کرد جواب نداد

یکی دیگشونم ک بهش گفته بودم خیلی وقته ندیدمت عکس خودتو نامزدتوبفرس ببینم

بعدگف نامزدم حساسه نمیتونم عکسموبفرستم

بنظرتون زشته هی بهشون میگم عکس شوهراتون بفرستین؟ بخصوص اینکه خیلی هم صمیمی نیستیم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بله، درست نیست 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا خوششون نمیاد

فک‌میکنن‌با دیدن عکس شوهر میتونی تورش کنی

کلا دخترایی که تازه ازد‌اج کردن فک میکنن کریس رونالدو تور کردن و همه ی دنیا میخان با شوهرشون بخابن انقد گیجن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه ها میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید اگه زدید لایک کنید تابدونم مرسییی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
فقط دومی که گفته نامزدم حساسه عکسمو نمیدم     گفتی بهشون الان که دیگه نگو

کلا خودش روعکسش حساسه،  بنظرم الکی ب من گفت نامزدم حساسه واینا

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بعضیا خوششون نمیاد فک‌میکنن‌با دیدن عکس شوهر میتونی تورش کنی کلا دخترایی که تازه ازد‌اج کردن فک می ...

دقیقااا. چقد این حسشون مزخرف و رو مخه.من زخم خورده همین حس لعنتیم اونم دوبااار

اگـه بشـه چــی میشــــه  
بعضیا خوششون نمیاد فک‌میکنن‌با دیدن عکس شوهر میتونی تورش کنی کلا دخترایی که تازه ازد‌اج کردن فک می ...

اگ اینطوری فکرمیکنن ،اخه چطوری میتونم شوهرشوپیداکنم تورش کنم فقط عکسش میدیدم تمام

اگ اینطوری فکرمیکنن ،اخه چطوری میتونم شوهرشوپیداکنم تورش کنم فقط عکسش میدیدم تمام

میگم که گیجن دیگه

کلا دخترای امروزی وقتی ازدواج میکنن فک میکنن خیلی لاکچری و شاخن انگار از کمبریج دکترا کرفتن والا

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍