2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 56 پست
اون گوشت نیست زنگ بزن مطب دکتر از مشاورش بپرس تا خیالت راحتتر بشه

پس چیه اخه دوروزه درامده و نمیتونم نفس بکشم،ز زدم برنداشتن گوشیشم خاموش،دکتر استادمه،از دوستم پرسیدم گفت رفته دبی

مشاور تحصیلی و کنکوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا  دکتر منم دگ چسپ نزد و گفت ماساژ بده،منم خوب ماساژ میدادم و واقعا هم ورمش خوب رفت و خوشگل ...

اره داخل بینی منم هنوز ورم داره....

میگم امروز امپول به نوک بینی ام زد....

ولی پرسیدم گفت میتونم به پهلو بخوابم

حالا من از قبل هم‌میخابیدم😁

و باز دوماه دیگه نوبت داد بهم 

تا یکسال باید دوماه دوماه برم 

امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
پس چیه اخه دوروزه درامده و نمیتونم نفس بکشم،ز زدم برنداشتن گوشیشم خاموش،دکتر استادمه،از دوستم پرسیدم ...

زنگ بزن به یک دکتر دیگه فقط مشاوره بگیر ولی باز دکتر خودت اومد ازش بپرس

خب بخاطر هموناس دیگه نگران نباش دیر یا زود ورمش میخوابه  چجوری داخلش گوشت اضافس؟حسش میکنی یعنی ...

اره دیده کیشه دست میزنم بهش مثل ی نخوده،همون بعد عمل روز اول ی طرف بینیم همین گوشت رو داشت و به مرور رفع شد و کمیش مونده،ولی این سوراخ بینیم نداشت و دوروزه دراورده

مشاور تحصیلی و کنکوری
بینی من استخوانی بود،ولی الان انگار گوشتی شده،اخه من از داخل هم ورم داره،مثل گوشتداضافس

غصه نخور یکم صبر کن مطمئنا حل میشه این ورمها طبیعیه

ولی بازم بپرس از جایه دیگه

اره داخل بینی منم هنوز ورم داره.... میگم امروز امپول به نوک بینی ام زد.... ولی پرسیدم گفت میتونم ب ...

واس من رو گفت اگه مشکلی بود بیا،دگ نیا،،من از آمپول میترسم جاش بمونه،خودشم گفت دگ لازم نیس چسپ اینا ورمش خوب خابیده،ولی این دوروز از قبل هم ورمش بیشتر شده ،شده توپ والیبال

مشاور تحصیلی و کنکوری
اره دیده کیشه دست میزنم بهش مثل ی نخوده،همون بعد عمل روز اول ی طرف بینیم همین گوشت رو داشت و به مرور ...

مگه میشه اخه

پولیپ داشتی قبلا؟

یه مدت صبر کن اگه نرفت به دکترت بگو

واس من رو گفت اگه مشکلی بود بیا،دگ نیا،،من از آمپول میترسم جاش بمونه،خودشم گفت دگ لازم نیس چسپ اینا ...

نه تا یکسال باید دوماه دوماه بری 

جالبه که گفته نیا

شاید روشش فرق داره

ولی به دلت بد نده

ان‌شاءالله که خوشگل شده و البته بدون مشکل من که راضی ام خداروشکر کدوم شهری عمل کردی

منم از بینی قبلم خ بهتره ولی هرروز ی مشکل راستی شما آبریزش داشتی؟من خ داشتم اوایل ،الان ی هفتس خوب شده ولی وقتی غذا میخورم باز میاد،شهرستانم ارومیه دکتر علیپور

مشاور تحصیلی و کنکوری