دختر_مو_قرمزی مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 عنوان ورم بینی بعد از عمل | مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 56 پست تا کی ورم داره؟من ورمش بهتر شده بود،ولی دوروزه باز شدید ورم کرده خیلی بیشتر از قبل،داخل بینیمم اندازه ی نخود برامده شده انگار گوشت اضافس،عادیه یانه؟ مشاور تحصیلی و کنکوری 1399/12/07 | 01:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 سعی کن آمپول نزنی کورتونه همش ضرر داره با گذر زمان ورم میخوابه خود دکتر امپول زد من نگفتم امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 نه تا یکسال باید دوماه دوماه بری جالبه که گفته نیا شاید روشش فرق داره ولی به دلت بد نده اخه یکی هم نیس استادمه بخاطر همون با من راحت سر کرده،ولی انگار دگ زیادی راحته مشاور تحصیلی و کنکوری
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 منم از بینی قبلم خ بهتره ولی هرروز ی مشکل راستی شما آبریزش داشتی؟من خ داشتم اوایل ،الان ی هفتس خوب ش ... من مشهدماره ابریزش دارم اما کمتر شده ولی بازم هستمن قبلنا خیلی کم عطسه میکردم بعد عمل عطسه هامزیاد شد ولی الان باز داره به حالت قبل برمیگردم امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 مگه میشه اخه پولیپ داشتی قبلا؟ یه مدت صبر کن اگه نرفت به دکترت بگو نه نداشتم،صبر میکنم ببینم چی میشه مشاور تحصیلی و کنکوری
realis عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 8077 خود دکتر امپول زد من نگفتم یادمه رفته بودم برا تعویض چسب یه دختره هم اومده بود میگفت ورمش کامل نخوابیده عروسیمه و از این حرفا که دکتر گفتش اگه بخوای آمپول میزنم ولی ضرر داره که دختر هم راضی نشد بزنه اگه باز خواست برات بزنه بپرس کورتونه یا ن
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 من مشهدم اره ابریزش دارم اما کمتر شده ولی بازم هست من قبلنا خیلی کم عطسه میکردم بعد عمل عطسه هامز ... منم عطسه هام زیادشده،یهو داخل بینیم فشار میاد میخاره بعدش عطسه پشت عطسه،خدا به خیر کنه واس دوتامون،واقعا سخته😐 مشاور تحصیلی و کنکوری
Hana عضویت: 1396/01/10 تعداد پست: 4525 من مشهدم اره ابریزش دارم اما کمتر شده ولی بازم هست من قبلنا خیلی کم عطسه میکردم بعد عمل عطسه هامز ... عزیزم دکترتون کی بود
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 یادمه رفته بودم برا تعویض چسب یه دختره هم اومده بود میگفت ورمش کامل نخوابیده عروسیمه و از این حرفا ک ... ممنون که گفتی شنبه زنگ میزنم میپرسم بازم ممنون امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 منم عطسه هام زیادشده،یهو داخل بینیم فشار میاد میخاره بعدش عطسه پشت عطسه،خدا به خیر کنه واس دوتامون،و ... با دهن باز عطسه کناره حساس شده بینیاما به مرور کمتر میشه امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
realis عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 8077 ممنون که گفتی شنبه زنگ میزنم میپرسم بازم ممنون خواهش میکنم گلم نگران نباش یکبارشو ایراد نداره 😘
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 عزیزم دکترتون کی بود دکتر خدیوی امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 خواهش میکنم گلم نگران نباش یکبارشو ایراد نداره 😘 ممنونم امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم