دختر_مو_قرمزی مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 عنوان ورم بینی بعد از عمل | مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 56 پست تا کی ورم داره؟من ورمش بهتر شده بود،ولی دوروزه باز شدید ورم کرده خیلی بیشتر از قبل،داخل بینیمم اندازه ی نخود برامده شده انگار گوشت اضافس،عادیه یانه؟ مشاور تحصیلی و کنکوری 1399/12/07 | 01:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 سلام بچه ها یک سوال منم ۱۰ روزه عمل کردم تا کی باید طاق باز بخوابم سخته خیلی😭 تقریبا تا یکماه امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 به چپ و راست نخواب سرت یکم بالاتر از بدنت باشه مایعات زیاد بخور ورمش طبیعیه تا دو ماه اول بیش ... اخه من تازه دوروزه ورمش داره بیشتر میشه بجای کم شدن مشاور تحصیلی و کنکوری
Hana عضویت: 1396/01/10 تعداد پست: 4525 تقریبا تا یکماه وای چه سخت من اصلا نمیتونم صاف بخوابم بدنم میچرخونم به چپ یا راست ولی سرم صاف میزارم عجب بدبختی گیر کردم😭😭😭😭
realis عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 8077 اخه من تازه دوروزه ورمش داره بیشتر میشه بجای کم شدن ضربه نخورده؟
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 ببین تا یکسال ورم طبیعیه....مخصوصا اگه بینی گوشتی هم باشه هر بار میبینی یک سمت ورم میکنه یا سوراخای ... بینی من استخوانی بود،ولی الان انگار گوشتی شده،اخه من از داخل هم ورم داره،مثل گوشتداضافس مشاور تحصیلی و کنکوری
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 نمک و گرمیجات نخور دخانیات مصرف کردنش باعث میشه رد بخیه دیر تر بره و بعد یکماه ماساژ بینی شروع میشه اینو ماساژ رو معمولا همه دکترا نمیگن بستگی به کار دکتر دارهدکتر من بعد یکما دیگه گفت چسب به بینی امنزنمو ماساژ بدم امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 ضربه نخورده؟ نه اصلا،فقط یکم سرماخوردم و دوروز هم شدید گریه کردم،داخلش هم ورم داره انگار گوشت اضافس از دیروز درامده مشاور تحصیلی و کنکوری
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 اگه حواسم نباشه سرم بره چپ ی اراست بینیم کج میشه یعنی؟ میگن ورم به همون سمت میره و کج دیده میشه مشاور تحصیلی و کنکوری
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 وای چه سخت من اصلا نمیتونم صاف بخوابم بدنم میچرخونم به چپ یا راست ولی سرم صاف میزارم عجب بدبختی گیر ... اره منم اینجوری میخابیدم دورم چندتا بالشت بوددیگه کمر و پهلو برام نمونده بود امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
realis عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 8077 نه اصلا،فقط یکم سرماخوردم و دوروز هم شدید گریه کردم،داخلش هم ورم داره انگار گوشت اضافس از دیروز درام ... خب بخاطر هموناس دیگه نگران نباش دیر یا زود ورمش میخوابه چجوری داخلش گوشت اضافس؟حسش میکنی یعنی؟
Hana عضویت: 1396/01/10 تعداد پست: 4525 میگن ورم به همون سمت میره و کج دیده میشه ولی در اصلش که کج نمیشه استخواناش؟😬
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 نمک و گرمیجات نخور دخانیات مصرف کردنش باعث میشه رد بخیه دیر تر بره و بعد یکماه ماساژ ب ... دقیقا دکتر منم دگ چسپ نزد و گفت ماساژ بده،منم خوب ماساژ میدادم و واقعا هم ورمش خوب رفت و خوشگل شد،ولی دوروزه کلا ریخت بهم،شما داخل بینیت التهاب داشت؟ مشاور تحصیلی و کنکوری
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 نه اصلا،فقط یکم سرماخوردم و دوروز هم شدید گریه کردم،داخلش هم ورم داره انگار گوشت اضافس از دیروز درام ... اون گوشت نیستزنگ بزن مطب دکتر از مشاورش بپرس تا خیالت راحتتر بشه امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
دختر_مو_قرمزی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2596 ولی در اصلش که کج نمیشه استخواناش؟😬 خیر مگه اینکه دکتر حین عمل کج کرده باشه مشاور تحصیلی و کنکوری