سلام دوستان من با همسرم رابطه کامل داشتم چهار روز پیش و یکم از منی همسرم ریخته شد،دو روز بعدش باز رابطه داشتیم و همون اتفاق افتاد البته به خواست خودش،من هر دوبار بعد از رابطه قرص اورژانسی خوردم، الان کی باید پریود شم،تو رو خدا اگه میدونبن بگین من عقدم خیلی بد میشه حامله شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی حامله نمیشم اصلا؟؟؟اینکهتو چهار روز دوبار خوردم چی؟؟نکنه اثر نکنه
ببین وقتی اون اتفاق میفته و منی ریخته میشه.با سرعت اسپرم ها حرکت میکنن.ممکنه فاصله ی زمانی که تو داری میری قرص بخوری اسپرم داخل تخمک شده باشه و باردار شده باشی.ولی اگه داخل تخمک نرفته باشه که نمیشی حامله.
دیدی بعضیا میگن قرص خوردیم باز حامله شدیم به این علته.چون سرعت اسپرم بیشتر از سرعت راه رفتن و قرص خوردنه.بعدم اسپرم تا ۳روز زنده س.قرص و میخوری که اگه همون لحظه باردار نشدی قرصه نذاره تو اون سه روز بشی
من که وقتی قرص اورژانسی رو میخورم تاریخی پریودمیشدم پریود میشم نترس حامله نمیشی ولی زیاد مصرف کن میگن خطرناکه من نمیدونستم خیلی استفاده میکردم تا سه چهار ماه پریود میشدم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏