2777
2789
عنوان

یعنی فردا بستری میشم😒😥

650 بازدید | 33 پست

با سونو قلب امروز تاریخ زایمانم بود ک این فسقل قصد اومدن نداره فردا قراره برم بیمارستان چیکار کنم بستریم کنن فردا حتما باید زایمان کنم دیگ تحمل ندارم😭

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

ماه آخر بارداری چطوریه؟؟چه اذیتایی داره؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بستری نمیکنن اما احتمالا ا میگن هر روز باید بیای نوار قلب بگیری تا درد هات شروع بشه 

واسه من 40 هفته بودم هر روز نوار قلب و چک میکردن 

خدایا شکرت 🙏🏻

اگه همه چی نرمال باشه تا چند روز صبر میکنن

نوار قلب میگیرن و فشار 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

وای زایمان زورکی اصلا خوب نیست. من مردم. 40 هفته بدون هیچ دردی رفتم بیمارستان. دکتر مجبورم کرد بستری بشم. خود ماماها می گفتن هنوز وقت داشتی چرا به حرف دکتر گوش کردی. دکترم میخواست بره مرخصی به زور بستریم کرد که پول زایمان طبیعی من بره توی جیبش. 

ماه آخر بارداری چطوریه؟؟چه اذیتایی داره؟

اذیت ک نگم بشدت سوزش معده دارم سنگینم وزنم کلی بالا رفته خجالت میکشم با این شکم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

این روزا زیاد پیاده روی کن کار کن تو خونه خونه تکونی کن تا کیسه آبت پاره بشه یا دردت بگیره 

برای منم موقع زایمان دعا کن یک ماه دیگه زایمانمه استرس دارم دعا کن دخترم سالم بدنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم 

وای زایمان زورکی اصلا خوب نیست. من مردم. 40 هفته بدون هیچ دردی رفتم بیمارستان. دکتر مجبورم کرد بستری ...

عزیزم منم سر پسرم با امپول زایمان کردم اینقد ک گفتین ترسناک نبود😐

این روزا زیاد پیاده روی کن کار کن تو خونه خونه تکونی کن تا کیسه آبت پاره بشه یا دردت بگیره  بر ...

ایشالا ب سلامتی زایمان کنی.. همه کاری میکنم هیچ علایم زایمانی ندارم