2777
2789
عنوان

عشق مغرور

445 بازدید | 21 پست

سلام... وقتی یکی عاشقتونه و همیشه میزنگه و پیام میده و... الان یکساله ولی مستقیم ابراز نمیکنه علاقشو البته غیرمستقیم خیلی دلم قرص بوده حمایت غیرت پیگیریش و... ولی مستقیم نه... دلیلش چیه و راهکار چیه من با این آدم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم غیرمستقیم... میترسم دلم بشکنه غرور منم کم نیس

چرا غرورت بشکنه عزیزم !؟

یا باید توی رابطه ای که داره فرصت رشدو ازت میگیره بمونی و بسوزی

یا درستش کنی

یا ازش بیای بیرون

غرور معنا نداره وقتی میخوایی به درست کردم رابطه کمک کنی

چرا غرورت بشکنه عزیزم !؟ یا باید توی رابطه ای که داره فرصت رشدو ازت میگیره بمونی و بسوزی یا درستش ...

چ تاپیک قشنگی داری منم اینروزا دنبال رشد و وصل شدن به منبع اصلی ام... اجازه میدین اددتون کنم؟

مگه نگفتی باهم وارد رابطه شدید؟

نه نمیگه مستقیم فقط بعنوان همگروهی بهم زنگ میزنه مراقبمه حمایت غیرت ووووو.... عشقشو میبینم توهم اصلا نیست دختر منطقی ای هستم بخاطر همینه که از بلاتکلیفی معذبم وگرنه میساختم