2777
2789
عنوان

پیاز درمانی و بارداری

3368 بازدید | 17 پست

سلام خانما من میخام پیاز درمانی رو از امشب شروع کنم

.کیا با این روزش باردار شدن؟ و تاثیری توی جنسیت داره؟ . یجا گفته بودن پیازدرمانی توش عسل هم بریزی نی نی پسر میشه.. کسی تجربه ایی داره لطفا بگه بقیه هم استفاده کنن ممنون خاهرای گلم

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این کارو کردم باردار شدم. الان پسرم 4 سالشه. عسلم توش نريختم  نميدونم جنسیت بهش ربط داره یا ...

عه واقعا؟؟ چند وقت بعدش باردار شدید؟ چند مدت اقدام بودیت؟

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞
برای تنبلی تخمدان خوردم عالی بود

اره منم تنبلی دارم. خیلی ها تعریف کردن.. خداکنه منم نتیجه بگیرم

منم دوبار مصرف کردم سریع بعد از هر دوبار م باردار شدم عالیه 

وااای چقد عالی خدا ببخشه بچتو برات.. نی نی تون دختر شد یا پسر عزیزم؟

يه سال اقدام بودم  یک ماه بعد از پیاز درمانی باردار شدم

چقد خوب خدا حفظش کنه برات.. هر سه دورشو انجام دادی؟ برای منم دعا کن گلم

چقد خوب خدا حفظش کنه برات.. هر سه دورشو انجام دادی؟ برای منم دعا کن گلم

آره سه ماه پشت هم انجام دادم. من عرق کاسنی هم دادم همسرم بخوره تو اون چن وقت 

نگم برات اينقد فعال شد رحمم ک الان دارم دومی رو شیر میدم

آره سه ماه پشت هم انجام دادم. من عرق کاسنی هم دادم همسرم بخوره تو اون چن وقت  نگم برات اينقد ف ...

پس خیلی تاثیر داره. منم عرق کاسنی خریدم از امشب بدم شوهرم بخوره. منم پسر خیلی دوس دارم .. خداکنه منم نتیجه بگیرم.. شما بعدش انجیر با هویج رو میخوردید؟

آره سه ماه پشت هم انجام دادم. من عرق کاسنی هم دادم همسرم بخوره تو اون چن وقت  نگم برات اينقد ف ...

میشه طریقه پیاز درمانی رو بگید...من شنیدم ولی نمیدونم چطوره

۶ ماهه اقدامم ولی باردار نشدم

میشه طریقه پیاز درمانی رو بگید...من شنیدم ولی نمیدونم چطوره ۶ ماهه اقدامم ولی باردار نشدم

نیم ساعت قبل از نهار و قبل از شام يه پیاز زرد رو پوست بگیر و نصف کن بریز تو يه ليوان آب بذار چن ديقه بجوشه و آبش رو بخور 

این کاری ک گفتم رو از روز پنجم تا 15 پریودی انجام بده اونم ب مدت سه ماه 

یعنی سه ماه از روز 5 تا 15 پریودی آب پیاز جوشیده بخور. قبل از نهار و شام