2777
2789
عنوان

ترو خدا یه لحظه بیاین گریه دارم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست
کاش بشه خندید 😭😭😭😭😭😭

شک نکن میخندی

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
16 سال خیلی زوده برای عشق و عاشقی عزیزم  وقت برای تعهد و مسئولیت و مشکلات فراوونه، از الان ...

هههی خوشیییی!!!!!! 

ببخشید ما همو نمیشناسیم( منو خوشی منطورمه) 😭😭😭😔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزززیزم ببین اینجکری نکن با خودت توو واقعا سنت پایینه طبیعیه ک فک کنی هیچ کس بفکرت نیس درحالی ک ...

هههی چی بگم فقط حالم خرابع فقط منو خداییم یعنی خدا برام مونده همیسه باهاش حرف میزنم😭😭

اخ دارم نابود میشم الان دلم بغلشو میخواد عطر تنشو موهاش حرفاش همه و همه کییییییی منو درک میکنه؟؟؟؟؟؟ ...

من نمی‌فهمم ولی کجاست عشقت الان بهش بزنک

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
منم تو ۱۶ سالگی بدترین اشتباهای عمرمو کردم 

منم بخدا الان یه آهی میکشم که دلم میلرزه چراباخودم این کاروکردم من که مجردیم هم بد بود بابام معتادبود خیلی باید احتیاط میکردم چرا زندگیمو بادستای خودم خراب کردم

بمیرم من خدابکشه منو

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
عزیزم یه کار میگم همین الان انجام بده حالت خیلی خوب میشه توب گوکل سرچ کن وابستگی عاطفی سایت داداش ر ...

چشم ولی کسی جز وجود عشقم ارومم نمیکنه😭😭😭😭😭😔😔😔😔😣😣😣🤧🤧🤧🤧😵

کاش بشه خندید 😭😭😭😭😭😭

میگذرع بابا 

من ۱۶ سالگیم هر پشه نری ک رد میشد از اطرافم عاشقش میشدم

برا همین میگم من هیچ وقت عاشق نشدم 

اتفاقا هفته پیش یکی از پسرایی ک ۱۵ سالگیم بهش حس داشتمو دیدم کچل شده و بشدت زشت خدایی من چحوری اون موقع بهش حس داشتم انقدر ب حسو حال اون روزام خندیدم تازه ی نامه نوشته بودم ب خدا ک اگ منو ممد بهم برسیم ۱۰۰۰ تومن میدم ب نیاز مندا

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
منم بخدا الان یه آهی میکشم که دلم میلرزه چراباخودم این کاروکردم من که مجردیم هم بد بود بابام معتادبو ...

اره واقعا اونموقع ادم نمیفهمه ولی بعدس متوجه میشه چیکار کرده 🙃

♥️Why Me♥️
چشم ولی کسی جز وجود عشقم ارومم نمیکنه😭😭😭😭😭😔😔😔😔😣😣😣🤧🤧🤧🤧😵

شما اینو بخون اروم میشی

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  

اسی دختره چند سالشه🤔

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘