2777
2789

بچه ها من اتاقم از خونمون نیم طبقه بالاتره و جداس ی چند وقتی هست بعضی وقتا هر شب یک سنگ محکم میکوبن ب پنجره اتاقم اولش توجه نمیکردم چون کوچمون پسر بیکار زیاد داره چن بار ک هی تکرار شد سریع میپریدم پنجررو باز میکردم کلمو میبردم بیرون ببینم کیه ک هیچکیووو نمیدیدم میگفتم طرف باید قرقی باشه تا میام سریع در میره باز همین نیم ساعت پیش تکرار شد سریع پریدم پنجررو باز کردم باز نگاه کردم کسیو ندیدم ی چنتا فحش زیر لبی دادم میخواستم پنجررو ببندم ک چشمم به پشت بوم خونه رو به روییمون افتاد پسرش رو پشت بوم واستاده بود منو نگا میکرد بیشور

منم اولش فک کردم جنه ی جیغ زدم سریع پنجررو بستم چراغارو خاموش کردم نشسته بودم مث سگ میلرزیدم ک یهو فهمیدم این اینطوری میکنه هر شب ک من کلمو بیارم بیرون ببینتم

بیشور خرررر نصف شبی ترسیدممممم

چ عاشقونه😂😂

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیادرمان میخونی؟

به خدا دروغ نمیگم به جان مادرم ب قران راست میگم

این کجاش شبیه رماناست؟

بابا من خودم نامزد دارم خیلیم مارو دیده نمیدونم چرا اینجوری میکنه

فک میکنم فک میکنه دوس پسرمه