2777
2789
عنوان

این اگه جای گاز نیست چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 160 پست
https://uupload.ir/files/k0e1_04750198-ead7-4520-89bd-f88d49c65a5d.jpeg

جای ضربه اس نه گاز

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودم از گردن شوهرم گاز گرفتم بنده خدا میگه دیوونه شدی میگم میخام بزارم تو سایت میگه بابا تو روانی ...

چ بدجورم گاز گرفتی چیزی نگف؟

من دست بزنم ب شوهرم میگه دردم گرف اینحوری گاز بگیرم صد طلاقه م میکنه بی شک

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
از دست تو حالا چرا خزنده    

نمیدونم با اون جدیتی که گفتی،  دندوناشو مثل دندونای هنچین جونوری تصور کردم تو ذهنم😂😂

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
چ بدجورم گاز گرفتی چیزی نگف؟ من دست بزنم ب شوهرم میگه دردم گرف اینحوری گاز بگیرم صد طلاقه م میکنه ب ...

نه ما کلا اینجوری ابراز علاقه میکنیم اون بدترشو سرمن درمیاره دیگه از کار دراومدیم

اتفاقا تو عکس اول یه کم کبودی داره وسطش 😑🤔

بیچاره ته دل استارتر رو خالی نکنین  چه زمونه ای شده شوهره از بیرون میاد باید بازرسی بدنی کنیم جای گازی چیزی روش نباشه چه دوره ای شده والا هیچکی قابل اعتماد نیست

بیچاره ته دل استارتر رو خالی نکنین   چه زمونه ای شده شوهره از بیرون میاد باید بازرسی بدنی کنیم ...

نیاز به برسی نبوده قشنگ‌جلوی چشه.ولی بعید میدونم گاز باشه

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم