2777
2789
عنوان

پیانو خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تاپیکت تعطیل شد🤔

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
خودم حذف کردم 😊 

چجوری میشه بگی

تا اومدم پست بذارم گفت تعطیل

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

آها شاید تا یه زمان خاص بشه  چون امکان حذف تاپیک خیلی وقته وجود نداره مخصوصا توسط خود شخص

مرسی

سلام من تاپیک های شما راجع به کنکور رو خوندم ...میتونم بهتون کمک کنم

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
سلام من تاپیک های شما راجع به کنکور رو خوندم ...میتونم بهتون کمک کنم

شما همونی نبودی که دیروز به بی تی اس توهین کرده بودی و تاپیک زده بودی  ؟

بعدشم از کی تا حالا در رابطه با کنکور کمک خواستم؟

شما همونی نبودی که دیروز به بی تی اس توهین کرده بودی و تاپیک زده بودی  ؟ بعدشم از کی تا حالا د ...

شما اون تاپیک رو تا آخر خوندین اصلا؟!فهمیدین چی شد آخرش کلا؟به هر حال من توی تاپیک های خودتون دیدم که گفتین استرس زیادی دارین و با غیرحضوری شدن مشکل دارین ولی خب ،خوش حالم که مشکلتون حل شده

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
شما اون تاپیک رو تا آخر خوندین اصلا؟!فهمیدین چی شد آخرش کلا؟به هر حال من توی تاپیک های خودتون دیدم ک ...

چی بگم والا 

مشکل من دیگه حل شدنی نیست گندیه که خودم زدم 😞

چی بگم والا  مشکل من دیگه حل شدنی نیست گندیه که خودم زدم 😞

حالا تاپیک منو تا آخر خوندی یا نه؟؟؟کاملا حل شدنی!!!من توی موقعیت کاملاااااا مشابه بودم