والا هیشکه ۷ روز قبل پریود ازمایش نداده ..فک میکنید کار خوبیه ازمایش دادن ؟ بزارید موعدتون بشه بعد برید.انشالله ک مثبته
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
والا هیشکه ۷ روز قبل پریود ازمایش نداده ..فک میکنید کار خوبیه ازمایش دادن ؟ بزارید موعدتون بشه بعد ب ...
دواش نکن اجی 😂
خواهری انشالله که بارداری بهش فکر نکن عزیزم انشالله خدا روزیت کنه نی نی سالم
شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذرهای بدی و خوبی کند به او باز میگردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژیای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر میگردد.. جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت ❤💙💚💛🧡💜💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دواش نکن اجی 😂 خواهری انشالله که بارداری بهش فکر نکن عزیزم انشالله خدا روزیت کنه نی نی سالم
ن اخه دکترم میگفت ازمایش خون باید بعد از موعد باشه دلیلشو دقیق نمیدونه ولی میگه یه جورایی باعث سقط میشه .دیدی بعضی دکترا میگن دوباره تکرار کن ولی دکتر من میگه اشتباهه باید صبر کنن بعد برن سونو
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من که خودم اعتراف کردم عجله دارم😂 دعوام نکنید.تجربه مشابه داشتین آیا؟؟
ن عزیز دعوا نکردم برا خودت گفتم ..انشالله ک مامان شدی ..صبر کن روز بعد موعدت تست بزن بعد برو ازمایش