2777
2789

خدارو شکر من اسم خالی خودمه،ولی داداشام رو با فامیلی سیو کرده😂😂یه روزداداشم زنگ زد من دقت نکردم که فامیلی نداره برداشتم خیلی راحت حرف زدم و شوخی کردم آخر گفت آقای فلانی هستن😐😐😐😐😐یعنی من آدم سابق نشدم ،یا مثلا اسم و فامیل بعضی ها اینجوریه👈ش م ،ع ل،بعد جالب اینه خودشم می‌دونه😂😂😂😂شما هم بگین چی سیو شدین

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

قلبمممممم

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اسم و فامیلیم 😂😂😂😂

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
فکر کنم اسم و فامیلیم 😂😂😂😂

😂😂😂البته منم فامیلیم بود بعد درستش کرد 😐😂😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷