خدارو شکر من اسم خالی خودمه،ولی داداشام رو با فامیلی سیو کرده😂😂یه روزداداشم زنگ زد من دقت نکردم که فامیلی نداره برداشتم خیلی راحت حرف زدم و شوخی کردم آخر گفت آقای فلانی هستن😐😐😐😐😐یعنی من آدم سابق نشدم ،یا مثلا اسم و فامیل بعضی ها اینجوریه👈ش م ،ع ل،بعد جالب اینه خودشم میدونه😂😂😂😂شما هم بگین چی سیو شدین
به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوووو چه باکلاس😍😍😘❤ انشاالله تنشون همیشه سالم باشه
عزیزم چه با کلاسی
اسم فارسی زیبا پبدا کنم حتما تغییر میدم
هنوز به کلمات خیلی قشنگ فارسی برنخوردم
و برای تقویت زبانم گذاشتم
بازم ممنون که قضاوت نکردین
و انرژی مثبت دادی 💕😍
|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
عزیزم چه با کلاسی اسم فارسی زیبا پبدا کنم حتما تغییر میدم هنوز به کلمات خیلی قشنگ فارس ...
عه اهاااا موفق باشید😍هیچی کلمات فارسی نمیشه 😍😘❤برای پیشرفت کردن توی لیسنینگ و اسپیکینگ رادیو های زنده امریکن رو گوش بده واست خوبه کمک میکنه و داستان های کوتاه انگلیسی بخون،قدم آخر برای زبان انگلیسی نوشتنه
به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
عه اهاااا موفق باشید😍هیچی کلمات فارسی نمیشه 😍😘❤برای پیشرفت کردن توی لیسنینگ و اسپیکینگ رادیو های ...
ممنونم جانم ، من خودم کلاس میرم ولی حتما گوش میکنم رادیو رو ممنونم از راهنماییت 😍