2777
2789
عنوان

باباهاتون چی سیو کردن اسمتون.رو تو گوشی 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 69 پست

من سیو کردم papa و خط دیگه اش  my heart papa 

عشقمم coconut ، مامانمم my beautiful momi

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
من سیو کردم papa و خط دیگه اش  my heart papa  عشقمم coconut ، مامانمم my beautiful momi

اوووو چه باکلاس😍😍😘❤ انشاالله تنشون همیشه سالم باشه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو چه باکلاس😍😍😘❤ انشاالله تنشون همیشه سالم باشه

عزیزم چه با کلاسی 

اسم فارسی زیبا پبدا کنم حتما تغییر میدم 

هنوز به کلمات خیلی قشنگ فارسی برنخوردم 

و برای تقویت زبانم گذاشتم 

بازم ممنون که قضاوت نکردین 

و انرژی مثبت دادی 💕😍

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
عزیزم چه با کلاسی  اسم فارسی زیبا پبدا کنم حتما تغییر میدم  هنوز به کلمات خیلی قشنگ فارس ...

عه اهاااا موفق باشید😍هیچی کلمات فارسی نمیشه 😍😘❤برای پیشرفت کردن توی لیسنینگ و اسپیکینگ رادیو های زنده امریکن رو گوش بده واست خوبه کمک میکنه و داستان های کوتاه انگلیسی بخون،قدم آخر برای زبان انگلیسی نوشتنه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
عه اهاااا موفق باشید😍هیچی کلمات فارسی نمیشه 😍😘❤برای پیشرفت کردن توی لیسنینگ و اسپیکینگ رادیو های ...

ممنونم جانم ، من خودم کلاس میرم ولی حتما گوش میکنم رادیو رو ممنونم از راهنماییت 😍

ممنونم جانم ، من خودم کلاس میرم ولی حتما گوش میکنم رادیو رو ممنونم از راهنماییت 😍

خواهش میکنم خواهری،خیلی خوبه حتما ادامه بده😘😍❤

خواهش میکنم خواهری،خیلی خوبه حتما ادامه بده😘😍❤

بهم میگی ما چن وقت دیگه تو این شهر هستیم؟ و اگه بریم کجا خواهیم رفت؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بهم میگی ما چن وقت دیگه تو این شهر هستیم؟ و اگه بریم کجا خواهیم رفت؟

حالا حالا ها هستین جایی نمیرین ،اصلا حس نمیکنم که برین

حالا حالا ها هستین جایی نمیرین ،اصلا حس نمیکنم که برین

ممنون گلم خوش خبر باشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنون گلم خوش خبر باشی

سلامت باشین