2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من  خیلی  چند وقته خوابای مربوط به هم میبینم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

خیلی چون واقعا همیشه عین همون اتفاق برام میوفته شورهرم هرچی نفرین کنم همون نفرینم درجا میگیره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خیلی چون واقعا همیشه عین همون اتفاق برام میوفته شورهرم هرچی نفرین کنم همون نفرینم درجا میگیره

بیا منو هم نفرین  کن  یه ادم خوب بیاد ازدواجم جور شه شوخی هم نمیکنم ها

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خواباتون فکرتون و درگیر و اذیت نمیکنه ؟    

تعبیرش چرا

بیا منو هم نفرین  کن  یه ادم خوب بیاد ازدواجم جور شه شوخی هم نمیکنم ها

دعام نمیگیره.من خودم خواستکار نداشتم هر روز قبول داشتم که اذان گوش کنم با اذان همراهی کنم یکی گیرم بیاد یه قرآن برداشتم شروع کردم خدا برام بفرسته تو اون چند سال نکو بهترین خواستکارا اومدن ولی مامانم بهم نکفت بعد ازدواجم گفت و من از داخل داغون شدم حتما چند ثانبه مونده به اذان دعاتو بگو و اذان با علاقه گوش کن شک نک بهترینش میاد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دعام نمیگیره.من خودم خواستکار نداشتم هر روز قبول داشتم که اذان گوش کنم با اذان همراهی کنم یکی گیرم ب ...

مرسی❤❤