2777
2789

خانما من شوهرم خیلی مغرور و خوش هیکل و خوش بر وروعه خیلی وقتا جلوی خودم تو خیابون و پارک و سینما خیلی ها رو دیدم بهش اشاره میکنن اما هیچ وقت ندیدم شوهرم رو بده  . اما پریشب رفته بودیم تولد  دختر دوستش مختلط بود . ی خانم مجرد حدود ۲۵ ساله بود که نه اندام درست و حسابی داشت و نه قیافه در کل چیزی نبود . اما همسرم بارها بهش نگا کرد . من هیزی از شوهرم ندیدک اون شبم هیزی نمیکردا اما نگاهش مکرر بود. پرسیدم چیه هی اونور رو نگا میکنی دم گوشم گفت اونو میخوام چکار قیافه شو ببین گفت اون دختر چشمش رو دوستمه دارم میپامش . اما من قانع نشدم. ریختم تو خودم و خیلی ناراحتم.اگه تجربه شو دارین راهنماییم کنین . چکار کنم

پ . ن :  خانما اینکه تو اوج کرونا جمع شدیم واسه اینه که اکیپمون همه گی کرونا گرفتیم قبلا و اسه همون جمع میشیم. 

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

حالا خوبه یه بار کرونا گرفتید بازم حیا نکردید دورهمی میگیرید 😑😑😑

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوباره جمع میشین که بازم کرونا بگیرین؟😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
از بدی های شوهر خوشگل داشتن خوشبحال خودم

خوشگل از دیدگاه آدما فرق داره گل هیچکس نمیگه شوهر من زشته که همه میگن خوشگله 😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

حاضرم قسم بخورم  عکسش رو بزاری در حد معمولی ام نیس😁 عجب بابا مرده خیال کرده کیه اصلا مگه خودش چیه به قیافه مردم گیر میده اصلا به اون چه برا عوضی بازی  بهانه میارن؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم