2777
2789
عنوان

چقد حس بدیه شوهرت جلوت به یکی دیگه نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 97 پست
خوشگل از دیدگاه آدما فرق داره گل هیچکس نمیگه شوهر من زشته که همه میگن خوشگله 😂😂😂

من میگم شوهرم پول و شغل خوب داره اگر بخوام ظاهری نظر بگم ولی قد و هیکل و چهره و تیپش کاملا معمولیه 

تازه قدش مورد پسند اکثر ادما نیست 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشگل از دیدگاه آدما فرق داره گل هیچکس نمیگه شوهر من زشته که همه میگن خوشگله 😂😂😂

اره دقیقا بارها شده تو همین نی نی سایت

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حالا خوبه یه بار کرونا گرفتید بازم حیا نکردید دورهمی میگیرید 😑😑😑

😂😂😂😂😂😂😂

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗
تو خیابون بهش اشاره میکنن؟😐😐😶مگه یوزارسیفه

شاید😂😂😂😂😂چخبره بابا😂😂😂😂

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من میگم شوهرم پول و شغل خوب داره اگر بخوام ظاهری نظر بگم ولی قد و هیکل و چهره و تیپش کاملا معمولیه&n ...

اخه اینجا خیلیا گفتن شوهر من خیلی خوشگله همه عاشقشن بعد که عکس گذاشته دیدیم قیافش در حد عمو فیتیلست ولی بعضیا گفتن شوهرم معمدلیه بعد دیدیم نه واقعا به چشم برادری جذاب و قشنگه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
تو خیابون بهش اشاره میکنن؟😐😐😶مگه یوزارسیفه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗