2777
2789
عنوان

چقد حس بدیه شوهرت جلوت به یکی دیگه نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 97 پست
اخه اینجا خیلیا گفتن شوهر من خیلی خوشگله همه عاشقشن بعد که عکس گذاشته دیدیم قیافش در حد عمو فیتیلست ...

نه شوهر من ی چهره خیلی مثبت داره مثل دکتر سمیعی 😒😂😂

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم شوهرم پول و شغل خوب داره اگر بخوام ظاهری نظر بگم ولی قد و هیکل و چهره و تیپش کاملا معمولیه&n ...

عزیزم  بهتر از اینه که بگی  همه بهش اشاره میکنن مگه چیه الهه زیباییه تازه همین خوبم از نظر من و شما فرق داره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

شوهر شما که خوبه.یه بار ما یه جشن مختلط رفته بودیم شوهرم همش چشمش به پاهای یه دختره مونده بود دید من متوجه شدم پرو برگست گفت پاهای اون دختره چرا ایتقدر صافه چیزی پوشیده من به روم نباوردم ولی از درون داغون شدم مردا همشون سروتهه یه کرباسن البته بلانسبت بعضی عا نیاین فیگور بگیرین

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

منطق ک.سشر بعضی از دخترا؛

این پسره که تو دانشگاه خیلی نگام میکنه احتمالا از من خوشش اومده، زود پا ندم بهش بزار ناز بکشه.

از نگاه‌ پسره؛ ناموسن کی اینو میکنه؟

😂😂😂صرفا جهت خنده در ارتباط با حساس شدن اسی

واسه سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی مهربون؟😊😇

من اگه ببینم به شوهرم انقدنگاه میکنم تاخودش بفهمه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نه شوهر من ی چهره خیلی مثبت داره مثل دکتر سمیعی 😒😂😂

😂😂😂 مهم اخلاقشه خواهر من اخلاق خوب که داشته باشه به دیدگاه تو میشه بهترین و زیباترین مرد روی کره ی زمین

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

یه بار کرونا گرفتن به معنی این نیست که دیگه نمی‌گیرید 

این بهونه ها رو از کجا میارید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اخه اینجا خیلیا گفتن شوهر من خیلی خوشگله همه عاشقشن بعد که عکس گذاشته دیدیم قیافش در حد عمو فیتیلست ...

دقیقا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا

حالا باورت یشه اونایی که میگفتن شوهرمون معمولیه یه عکسی گذاشتن آدم دهنش کف میکنه از زیبایی طرف 😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘