2777
2789

قشنگه🙂🙃🙂🙃

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزیم براش بگیرم یا همین بسه

بسه براش کیک بگیر اگر پولم داری خب ادکلنم بگیر بزار تو جعبه خوشگل

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ن همون بتونم کیک بگیرم پولم برسه ی کیک امروز دیدم ۹۵خیلی خوشگل بود اونو بگیرم پولم نمیمونه

چخبره کوچولو اندازه دوتاتون بگیر من گرفتم 65 تازه 48 تومنی هم بود چقد شششیک و خوشگل 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ینی بزرگ میشه؟؟؟اره دیگه کوچولوشو میگیرم

اررررره بابا دختر بیا برو سه چهارتا قنادی بگرد کیک کوچولو مینی کیک انوااااع طرح خشگل خشگل هست یکی بگیر نهایتا 70 بشه تازه بزرگم هست یه شاخه‌ گلم بگیر میشه 100 تومن با پیراهن خودتم آرایش کن و لباس شیک و آهنگ شاد و چای تازه دم 

شامم هرچی حال داری بزار