2777
2789

خیلی وقت نداری... رویاهات شده روزی که به هدفت برسی... تلاش کنی... برای تغییر... و یه روز وحشتناک مثل امروز که با اشک گذشت... سخته... که بترسی نکنه انگیزت از دست بره... نمی دونم... شاید شما هم نفهمین دارم چی میگم... اینقدر حالم بده که فقط می نویسم... کلی کتاب متن تمرین برای بهتر کردن ذهن... اما چه بد وقتی که خومو قبول ندارم... انگار با خودم ببگانه م...خودمو دوست ندارم...یا نه دوست دارم خودمو.... شرایطم مهیا نیست... چه خوبه خدا هست فقط خدا تکیه گاهمه... احساس گناه دارم خیلییی😥😥😥😥💔

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

منم مثل تو بودم . ببخشید بهت میگم تو .میخام راحت باشم شاید ذره ای حالم بهتر شد .‌خیلی بدتر از تو بودم .ولی امروز وقتی از خاب بیدار شدم دیدم همه تسلیت گذاشتن ولسه دوستم که دو سال از من کوچیک تر بود . توی تصادف همه حالشون خوب بوده ولی این فوت شده . میدونی چجوری بود . خیلی میخاست کنکور بده موفق بشه رتبه ی خوب رشته ی خوب . ولی خدا سرنوشتش رو جور دیگه ای نوشته بود . همش دارم به این فکر میکنم که اگه میدونست انقد زود از دنیا میره خیلی کارا میکرد . من خودمو یکم جمع و جور کردم .حقیقتش میترسم خیلی هم میترسم .. از این دنیا بدم میاد . منم نمیدونم چی نوشتم فقط نوشتم که حالم یکم خوب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو بودم . ببخشید بهت میگم تو .میخام راحت باشم شاید ذره ای حالم بهتر شد .‌خیلی بدتر از تو بود ...

منم درس می خونم... ولی.... بنویس... گاهی اینقدر آدم حالش داغونه که فقط باید بنویسه❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
منم درس می خونم... ولی.... بنویس... گاهی اینقدر آدم حالش داغونه که فقط باید بنویسه❤️

اره واقعا ...دلم گرفته از این دنیا ... کاش روزی برسه که منم به آرزوهام برسم قبل از مردنم حداقل یک روز دلم میخاد زندگی کنم