2777
2789

دیشب تاپیک زدم، دیشب اورژانسی چهار تا قرص ال دی خوردم، یکی دو ساعت دیگه باید چهارتا دیگه بخورم، ولی از صبح که بیدار شدم حالم خیلی بده دلم درد میکنه حال تهوع دارم، یکم‌سرم گیجه چیکار کنم؟؟؟ دیگه نمیدکنم چهارتای دیگه رو بخورم یانه، بخورم بدتر نشم!!! تروخدا بگید دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حالم بده

من یبار یکی خوردم روبه موت شدم بهم نمیسازه رفتم دکتر کلی آمپول داد دو سه تاشو همون موقعزدم یادم نیست چی بود دیگه نخوردم .شمام اگه بهتر نشدی یه دکتر عمومی برو البته شاید بهت میسازه فقط زیاد خوردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من یبار یکی خوردم روبه موت شدم بهم نمیسازه رفتم دکتر کلی آمپول داد دو سه تاشو همون موقعزدم یادم نیست ...

من قبلا بعضی وقتا واسه کیست خوردم چیزیم نشد، ولی از صبح حالم خیلی بده خوب چیکاد میکردم واسه جلوگیری، فقط ال دی داشتم تو خونه

چی؟؟

میگم یعنی نمیتونی تا بعدازظهر یا شب بخوری؟میگم یعنی یکم صبر کن شاید حالت بهترشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

یه هفته مونده ب پریودی چیزی نمیشه نترس.. قرصم نمی‌خورد میشد دختر.. نزدیک پریودی ک نمیگیره. الا می‌ترسیدی باید صبح شوهرتو میفرستادی اورژانسی میخرید.. 

واسه حالت تهوع قرص دیترون بخر بخور.. یا سعی کن بالا بیاری 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎