😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این تاپیک ها رو می زنید اونم تشویق میشه بیشتر لایک کنه ها
ولش کنید خسته میشه
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
من یکم میترسم میترسم هکر باشه امروز صبح آنلاین شدم میبینم ۱۶ بار لایکم کرده😓اونم تایپکای خیلی وقت پیش از کجا اون تایپکارو پیدا کرده که من توشون بودم اونم تایپکای ی هفته پیش؟😓😓
منم رو اعصابمه ی تایپکایی ک مال چندروز پیش بوده نوشتم خخخ رفته لایک کرده سایتو باز میکنم پنجاه تا پیام دارم با خوشحالی فک میکنم جوابن میرم میبینم همش کاربر نی نی سایت لایک کرده اه اه اههههه