2777
2789
عنوان

لایک های یک بدبخت و تحریم نی نی سایت

1531 بازدید | 93 پست

نظرتون در مورد تحریم کردن نی نی سایت چیه

به ما گفتن رسیدگی می‌کنن

اما خود نی نی یار ها هم دارند لایک میشن

تعداد رای : 240
نظرسنجی
آره هیچ کاری نمیکنن
133
55%
نه مهم نیست
107
44%
Future assistant professor

نه مهم نیست برام اصلن😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال 

اونم این طوری خوشه  

این تاپیک ها رو می زنید اونم تشویق میشه بیشتر لایک کنه ها

ولش کنید خسته میشه

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

من یکم میترسم میترسم هکر باشه امروز صبح آنلاین شدم میبینم ۱۶ بار لایکم کرده😓اونم تایپکای خیلی وقت پیش از کجا اون تایپکارو پیدا کرده که من توشون بودم اونم تایپکای ی هفته پیش؟😓😓 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

منم رو اعصابمه ی تایپکایی ک مال چندروز پیش بوده نوشتم خخخ رفته لایک کرده سایتو باز میکنم پنجاه تا پیام دارم با خوشحالی فک میکنم جوابن میرم میبینم همش کاربر نی نی سایت لایک کرده اه اه اههههه