توران_ع مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 عنوان خانواده شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 60 پست سلام بچه ها من مادرشوهرم خیلی توی مجازی اینا متلک بهم میگه، اصاب نزاشت واسم، بنظرتون پاک کنم همه چیمو یا ن بمونم؟ خیلی تیکه میندازه و این داستانا 1399/12/06 | 07:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 تو اینستا که بلاکش کن. ولی واتساپ و تل نمیشه بلاک کرد. فقط راهش اینه یه خط دیگه بخری که اون نداشته ... در واتساپ بزنی نوشته مسدود کردن .مسدود میشه راحت .من دو نفررو مسدود کردم. زنگ زدن شوهرم کلی دعوا انداتتن . اما باز نکردم کلا . موندن سوزان سوزان نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
توران_ع مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 اگه گروه واتساپ دارین حتما و حتما لفت بده،اینستا هم چیزی میذاری نظرات رو خاموش کن تو پی وی هم چیزی گ ... اره گروهم قبلا بودم که بس که اذیت کرد لفت دادم، حالا جاهای دیگه گیرم اورد، اخه دقیق چیزایی میگه ک قشنگ به تو ربط داره، بعدشم میخنده ازین حرفا داره جاری حسودمو خوشحالذمیکنه دیگه،نمیدونم بهتر بمونم یا بیام بیرون، ول کنم نیست
توران_ع مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 خب عزیزم کلا کات کن نه برو نه بیان شمارشم حذف کن من ک اینکارو کردم کلا گذاشتمشون تو لیست سیاه برام م ... باید همین کارو هم کنم، یعنی رفت و امدم شما ندارید؟ شوهرت راضیه
رززززززسیاه عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3977 باید همین کارو هم کنم، یعنی رفت و امدم شما ندارید؟ شوهرت راضیه اره خودش میره ولی نسبت ب قبل کمتر لایک نکنید لطفا🙏
زهراشهریور عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3700 در واتساپ بزنی نوشته مسدود کردن .مسدود میشه راحت . من دو نفررو مسدود کردم. زنگ زدن شوهرم کلی دعوا ... خیلی جرئت داشتی بابا 😂😂😙😙 قهرمان خودت باش
توران_ع مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 خیلی جرئت داشتی بابا 😂😂😙😙 اره بخدا😁من که اصلا نمیتونم همچین کاری کنم
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 خیلی جرئت داشتی بابا 😂😂😙😙 اره بابا . اینطوری نکنم ارزشمو نگه نمیدارن . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
شاهپر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1909 شما هم واسه همین چیا پاک کردی؟ اره خودمم احساس میکنم خودم ارامش داشته باشم بهتر، اینا میخوان اعصابم ... آره به نظرم برنامه هات رو پاک کن
توران_ع مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 اره بابا . اینطوری نکنم ارزشمو نگه نمیدارن . دقیقا همینم هست،باید نشون بدی که کسی حق نداره بهت بی احترامی کنه، هرچی چیزیشون نگی بدتر سوارت میشن
توران_ع مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 آره به نظرم برنامه هات رو پاک کن اره پاک میکنم، دو دل بودم نمیدونستم کدومش بهتر بمونم پاک کنم
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 پاک نکن بذا باشه ولی چکش نکن « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
ashgetam عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 2240 خب خودت میگی تو مجازیببین چقد اخلاقش بچه گونهپ چرا اعصابتو بهم بریزی تا میتونی ریلکس باشمشکل از اونه نه توفکر کن مریضیه ک قرصشو نخوردهخخخخخ
توران_ع مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 325 خب استوریا و پروفایلاشو نبین تا اعصابت اروم باشه اخه نمیشه که نبینم، به هرحال میبینم و تا وقتی که اون فک کنه من هستم اذیت خودشو میکنه و حتی بیشتر وقتا میزاره تا جاریم ببینه لج من در بیاد، که بگه حالا جلو اون ضایعت میکنم