2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 60 پست
واتساپ اینستا همش هرجا دستش بیشتر بهم برسه

تو اینستا که بلاکش کن.

ولی واتساپ و تل نمیشه بلاک کرد.

فقط راهش اینه یه خط دیگه بخری که اون نداشته باشه شماره تو فقط به هر کسی صلاح دونستی شماره بدی مثلا.

کسی حق نداره به خودش اجازه توهین به این و اونو بده.. متاسفم واسه اون بنده خدا

قهرمان خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی برنامه ها رو پاک کن اعصاب اروم میشه منم پاکن حتی واتساپ هم ندارم یه بسته میزنم برا نی ن ...

شما هم واسه همین چیا پاک کردی؟ اره خودمم احساس میکنم خودم ارامش داشته باشم بهتر، اینا میخوان اعصابم بهم بریزن

اخه میدونی مشکلم چیه یخ جاریه خیلی حسود دارم که لذت میبره از متلکایی ک مادرشوهرم بهم میگه و اگه منم ...

جاری کلا نادید بگیر درمان اون فقط نادیده گرفتنه این بیشتر میسوزه که تو هر واکنشی بی جواب نمیزاری علا حرف حرکات جاریت‌....مادر شوهرتم دقیق هدف نگیر مثلا تا میتونی از خودتو شوهرت عاشقانه بزار یا متن عاشقانه یا مثبت انگیزشی خوشالی اینارو میگم 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
تو اینستا که بلاکش کن. ولی واتساپ و تل نمیشه بلاک کرد. فقط راهش اینه یه خط دیگه بخری که اون نداشته ...

دقیقا،بابا روانیم کرد بخدا، از بیکاری هرروزی گیر به یکی میده، همش توهین تحقیر جوابشم بدی خودشو جر میده میگه بهم توهین کرد، ولی وقتی خودش صدتا بارت کنه تو نباید چیزی بگی، جالب واقعا،تعجب میکنم از این همه نفهمی و بیشعوری، فقط دوست داره با اعصابت بازی کنه، خصوصا وقتاییl که میبینه خوشحالم

جاری کلا نادید بگیر درمان اون فقط نادیده گرفتنه این بیشتر میسوزه که تو هر واکنشی بی جواب نمیزاری علا ...

بخدا همشم از شادیو اینا میزارم مثل خودش تیکه و متلکم نمیگم، بعد مثلا من تا عکس میزارم فقط عکسااا، میاد سریع سریع یه متنی چیزی میزاره که مرتبت با عکس من باسه که منو مثلا سبک کنه😂که جاریمم حال کنه مثلا، منم موندم دیگه چیکار کنم تا میبینه یه چیزی میزارم میاد یه واکنشی نشون میده

بخدا همشم از شادیو اینا میزارم مثل خودش تیکه و متلکم نمیگم، بعد مثلا من تا عکس میزارم فقط عکسااا، می ...

خوب تو کار خودتو بکن جوری وانمود کن که اونارو چک نمیکنی ندیدی 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
خوب تو کار خودتو بکن جوری وانمود کن که اونارو چک نمیکنی ندیدی 

همینکارو هم میکنم اصلا چک نمیکنمش، ولی خودشم چون میدونه الان جاریم داره میبینه و لذت میبره که سبکم کرده مثلا لذت میبره، اخه نمیدونه اون یکی چقدر حسود، بیش از حدا، کادرشوهرمم همش داره خوشحالش میکنه، فقط بخاطر اون مجبورم نزارم

خب من ک نمیدونم مادرشوهر تو رو چی حساسه ولی مال خودمو خوب میشناسم توام نقطه ضعفشو بفهم و باهاش بازی ...

همین که ببینه با شوهرم خوشم و بهمون خوش میگذره بسشه، میسوزه، ولی واقعا دیگه حوصله جنگو ندارم، چون بدتر میکنه، اصلا روانیه بخدا، یبارم بس که دیگه زورش گرفت که مثل خودش باهاش رفتار کردم بهم تهمت زد😑

همین که ببینه با شوهرم خوشم و بهمون خوش میگذره بسشه، میسوزه، ولی واقعا دیگه حوصله جنگو ندارم، چون بد ...

یعنی در بیفتی باهاش بیکار فقط دوس دار کل کل کنه، یا میره تهمتی چیزی بهت میزنه، بعد خودشم ب مظلومی میزنه

اگه گروه واتساپ دارین حتما و حتما لفت بده،اینستا هم چیزی میذاری نظرات رو خاموش کن تو پی وی هم چیزی گفت اصلا نگاه نکن..اصلا هم پاک نکن فقط نادیده بگیر متلکهارو به خودت نگیر..ولی اگه گروه دارین بهتره که لفت بدی 

یعنی در بیفتی باهاش بیکار فقط دوس دار کل کل کنه، یا میره تهمتی چیزی بهت میزنه، بعد خودشم ب مظلومی می ...

خب عزیزم کلا کات کن نه برو نه بیان شمارشم حذف کن من ک اینکارو کردم کلا گذاشتمشون تو لیست سیاه برام مردن

لایک نکنید لطفا🙏