2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 60 پست

بهتر راه حل اینه کلا شمارشو‌پاک کنی 

اون که نمیفهمه پاک کردی تلگرام و واتساپ نمیاره 

اینستاهم همه بلاکش کن بگو پاک کردن اینستا زیاد حجم میبره 

منم بخاطر پروفایلای معنی دار خواهر شوهرام شماره  کل فامیلای نسبی و سببی شوهرمو پاک کردم 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
خب خودت میگی تو مجازی ببین چقد اخلاقش بچه گونه پ چرا اعصابتو بهم بریزی  تا میتونی ریلکس باش ...

بخدا همینم هست،زن گنده خجالت نمیکشه، از صبح تا شب کارش همینه متلک گفتن تیکه انداختن،تحقیر کردن، انگار کار دیگه ای نداره، دوس داره ارامشو از همه بگیر، خودش تفرقه بین همه میندازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم واسه همین چیا پاک کردی؟ اره خودمم احساس میکنم خودم ارامش داشته باشم بهتر، اینا میخوان اعصابم ...

مث مادر شوهر احمق من هر چی وضعیت میزاشتم میگف با منی؟؟؟

الانم دو سال قطع ارتباطیم سر همی مجازی 

ی مدت پاک کردم...

ولی بعدش گفتم غلط کرده

بلاکش کردم

اگرم روزی کسی چیزی بگه ...

میگم بلاک کردم ک نبینه و اذیت بشه...

خودش ک توهم داره و همرو ب خودش میگیره...

البته ک فوشو بندازی وسط  صاحبش بر میداره🙂

👪
بخدا همشم از شادیو اینا میزارم مثل خودش تیکه و متلکم نمیگم، بعد مثلا من تا عکس میزارم فقط عکسااا، می ...

اینا شعور مجازی ندارن 

گوشی واقعا نباید دستشون باشه...ولی من با وضعیت کل حرفامو بهش زدم تا میگ برا من گذاشته میگم مگ‌ اسمتون زیرش بود ی متن کلی کلیم محاطب دارم چرا شما ب خودت میگیری....حتما ی چیزی هست دیگه🙂

👪
در واتساپ بزنی نوشته مسدود کردن .‌مسدود میشه راحت . من دو نفررو مسدود کردم‌. زنگ زدن شوهرم کلی دعوا ...

منم 🙂شوهرمم پشتمه زنیکه ۵۰ رد گرده همش تو گوشی هی زنگ وات دخالت زر...عقلشو کلا تعطیل کرده مادرم مادرای قدیم

👪
مث مادر شوهر احمق من هر چی وضعیت میزاشتم میگف با منی؟؟؟ الانم دو سال قطع ارتباطیم سر همی مجازی  ...

اره والا،نمیدونم کی به اینا گفته بیان تو مجازی، دیگه میخوان تو همه چیت قشنگ دخالت کنن، که چیکار میکنی کجا میری، منم پاک کردم، هرروز توهین متلک، واقعا خجالت اور، من خودم هیچ وقت نمیتونم الکی ب کسی توهین کنم، یعنی به قران از صبح که بیدار میشه فقط دنبال اینکه چه تیکه ای بگه یا متلک بزار تا شب، به بچشم یاد داد اونم واسم میزار جدیدا،

اره والا،نمیدونم کی به اینا گفته بیان تو مجازی، دیگه میخوان تو همه چیت قشنگ دخالت کنن، که چیکار میکن ...

خیلی رو مخ درکت میکنم بلاک نکن شمارشونو پاک کن ک ن بلاک باشن ن وضعیتاتو ببینن توهم نبینی و راحت....

این بهترین راه .

👪
خیلی رو مخ درکت میکنم بلاک نکن شمارشونو پاک کن ک ن بلاک باشن ن وضعیتاتو ببینن توهم نبینی و راحت.... ...

والا نمیشه با عکس پروفایلم حتی اذیت میکنن، اصلا یه چیز عجیبی هستا، تا باشم اذیت میکنه همش، حالا موندم اگه برم بد نمیشه، 

والا نمیشه با عکس پروفایلم حتی اذیت میکنن، اصلا یه چیز عجیبی هستا، تا باشم اذیت میکنه همش، حالا موند ...

من زور بهم میاد ..میگم چرا من محروم بشم اونا بمونن...

خب گلم شماره پاک کنی دیگ پروفایلم نمیاد برات...من اینا گذروندم اگ اعصابتو دوس داری دوری کن ...بلکم ب  حد ما نرسیدی...

من خیلی پشتم بد میگفت ...

منم گفتم حالا ک ب خودش میگیره وایس بزارم

گذاشتم من با شیری ک جلوم غرش میکنه میجنگم ن سگی ک پشتم واق واق میکنه... واییییییی ک چقد آتیش گرف گندمه رو آتیش شد... اصن ی وضعی ...

تو دعواهامیگف ب من گفته سگ🤣ولی همه حقو دادن ب من گفتن مگ برا تو میزاره زن گنده هی گیر وضعیت جوونه گذاشته تو نگاه نکن و...

دیگ بعدش بلاکش کردم...ولی یاد گرف ک اگ قرار همررو ب خودش بگیره ...زیاد نمیتونه خوشحال بمونه...

👪
من زور بهم میاد ..میگم چرا من محروم بشم اونا بمونن... خب گلم شماره پاک کنی دیگ پروفایلم نمیاد برات. ...

خخخخخ،خوب کردی، منم هرچی میزارم سریع به خودش میگیره و اتیش میگیره، ولی هرچی اون بزار و توهین کنه من نباید چیزی بگم و به خودم بگیرم، کلا روانین، بنظر منم فقط باید دوری کرد، 

خخخخخ،خوب کردی، منم هرچی میزارم سریع به خودش میگیره و اتیش میگیره، ولی هرچی اون بزار و توهین کنه من ...

منم ۸ ماه ازدواج کردم اولش خیلی ناراحت بودم کتنهاییم و کسی نیستو گسی دعوتمون نکردو و... ولی الان خدا خواستو و گوش شیطون کر آرومم و روزی صد بار خدا شکر میکنم برا نبودنشون برا  اینک خونه طبقه بالاشونو نساختیم ...برا هررر چیزی ک اشکمو در آورد ولی باعث شد الان بدون اونا زندگی کنم خدا شکر میکنم...بخدا ادم بعدش میفهمه حکمت کارا خدارو ...خودتو درگیر نکن ..رو زندگی و روانت اثر میزاره...اگ میبینی با این روشا نمیشه پاک کن... ی برنامه ارزش آرامش و زندگیتو نداره ...اوناهم میرن دنبال ی سوژه دیگه

👪
منم ۸ ماه ازدواج کردم اولش خیلی ناراحت بودم کتنهاییم و کسی نیستو گسی دعوتمون نکردو و... ولی الان خدا ...

اره همین کارو هم کردم،وقتی من نباشم میرن به یکی دیگه گیر میدن، فعلا سرگرمیشون من شدم 

عزیزم منم دقیقا عین تو 

ی مادرشوهر بیسواد دارم اونقد علط املایی داره  به زور بچهاش وادار کرده بهش یاد بدن 

دیدم وقتی ناراحت چیزایی چرند مینویسه ..

رفتم ی خط جدید خریدم که فقط شوهرم ..و خانواه دو ستای خودم دارنش ...با اون نصب کردم برنامه هامو😁😁😁

یا  ودود ...