2777
2789
واقعا ؟! اشکالی نداره به کسی که نمیشناسم بفروشم اخه تا یکسال باید به نام من باشه

میشه،الان همه دارن میفروشن،یه قرارداد مینویسن که شما رو ملزم میکنه بعد یسال سندو بهشون تحویل بدی

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
هعععیییی

غصه نخور من امروز حالم خیلی خوب بود که یه خبر شنیدم باز حالم بد شد

غصه خوردن و غمگین بودن که عادیه

شاد بودن سخته و هنر میخواد.خودمونو‌ب چالش بکشیم

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی،خق داشتی،دقیقا گاهی خیلی سخت میگذره گاهی اسون

توکلت به خدا باشه.هروقت دلت گرفت به روزای خوب و بدی که پشت سر گذاشتی فکرکن.من پسرم که ۵۰ روزش بود یه هفته بستری شد اون یه هفته بدترین اتفاق عمرم بود حالا مشکلی که برام پیش بیاد بااون مقایسه میکنم میگم خب شکرخدا سلامتی که هست.هرروزی میگذره چه خوب چه بد.فقط اثر اون روز باقی میمونه که اونم ما میسازیم.چه خوب چه بد سعی کن اثری که تو اون روز باقی میزاری به تجربیاتت اضافه کنه.شبت بخیر❤

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
غصه نخور من امروز حالم خیلی خوب بود که یه خبر شنیدم باز حالم بد شد غصه خوردن و غمگین بودن که عادیه ...

چقدر قشنگ

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
توکلت به خدا باشه.هروقت دلت گرفت به روزای خوب و بدی که پشت سر گذاشتی فکرکن.من پسرم که ۵۰ روزش بود یه ...

دقیقا چه شباهتی،منم مشکلی برام پیش میاد یاد سلامتی پسرم میفتم،خیلی اروم میشم،اصلاطاقت اذیت شدنش رو ندارم

،شباهت مادر ها بهم