2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی تعداد کابینتا کمه هزینتم کمه.فقط درها رو رنگ میکنن.بنظرم پولی جمع کن بده رنگ کنن.اشپزخونه خی ...

کاشی علاوه بر این که گرونه نمیخوام بنایی کنم ....اتفاقا امروز تو اینستا دیدم کاشی دستشویی رو رنگ زد حتی سنگ توالت و روشویی رو ولی یه رنگ مخصوص و یه سری مواد خاص گفت.....روشوییم رو تازه خریدم نوعه ولی کاشی هاش و سنگش نه...دست مستاجر هم بوده داغون کردن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
https://uupload.ir/files/8x70_f1cdc022-8de5-4361-869c-567b4512c4c2.jpeg

عهههه کابینت های منم چوبش تقریبا تو این مایه هاس

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ضایع نیست که کابینتام تو آشپزخونه نیست؟ ماکروویو هم اونجاست

نه عزیزم قشنگه

کاشی علاوه بر این که گرونه نمیخوام بنایی کنم ....اتفاقا امروز تو اینستا دیدم کاشی دستشویی رو رنگ زد ...

می ارزه هزینه کنی یا هرکاری .

وای من مستاجرم دلم نمیاد بخدا میخ بکوبم ب دیوار خخخ

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
می ارزه هزینه کنی یا هرکاری . وای من مستاجرم دلم نمیاد بخدا میخ بکوبم ب دیوار خخخ

اخه منم میخوام برم از این خونه قصد فروششو دارم....

آره واقعا مستاجری سخته ان شالله تو سال جدید بری خونه خودت 🙏

اخه منم میخوام برم از این خونه قصد فروششو دارم.... آره واقعا مستاجری سخته ان شالله تو سال جدید بری ...

دقیقا منم مشکلم همینه موندنی نیستم ولی رو مخمه این رنگ و کاشیا 🤦‍♀️

دقیقا منم مشکلم همینه موندنی نیستم ولی رو مخمه این رنگ و کاشیا 🤦‍♀️

آره واقعا مخصوصا این که من تازه عروسم همه وسایلم نو و قشنگ ولی اینا گند زده توشون......

حالا تا تابستون صبر میکنم اگه نشد دیگه یه فکری میکنم واسشون

اخه منم میخوام برم از این خونه قصد فروششو دارم.... آره واقعا مستاجری سخته ان شالله تو سال جدید بری ...

ممنون گلم❤ان شاالله هر چی خیره رقم بخوره برات

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم