2777
2789
عههههه من گیر دادم رنگ کنم از برچسب خوشم نمیاد....

من رنگو از كابينت ساز پرسييدم

گفت بد ميشه

مگر اينكه فك كنم بدي بيرون در حد رنگ ماشين اينا يچيزي بزنن

اونم اصلا ارزش نداره خونه اي كه برا خودمون نيست اينطوري هزينه كنيم

رنگ معمولي گفت مشخص ميكنه ضربه هم ميخوره كنده ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ ک عالیه  رنگ جدیدی ک مد هست میزنی هزینه داره ولی انگار کابینت جدید زدی

اخه کابینت هام جدید هم نیست...اونقدر بخوام هزینه کنم از اول بزنم بهتره ک....من گفتم اگه میشه نهایت با ۵۰۰ ۶۰۰ تومن خودم رنگ کنم خوبه اگه نه که هیچ...چون من تا تابستون تو این خونم اگه حدا بخواد بتونم عوضش کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اخه کابینت هام جدید هم نیست...اونقدر بخوام هزینه کنم از اول بزنم بهتره ک....من گفتم اگه میشه نهایت ب ...

مستاجری؟؟؟نمیخاد بابا پول الکی بدی ک چی البته نظر منه آ.ولی ۵۰۰خیلی کمه برا تعویض رنگ

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
من رنگو از كابينت ساز پرسييدم گفت بد ميشه مگر اينكه فك كنم بدي بيرون در حد رنگ ماشين اينا يچيزي بز ...

من خونه خودمه ولی چون میخوام برم نمیخوام خیلی هزینه کنم فقط میخواستم از این رنگ در بیاد ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مستاجری؟؟؟نمیخاد بابا پول الکی بدی ک چی البته نظر منه آ.ولی ۵۰۰خیلی کمه برا تعویض رنگ

نه خونه خودمه....ولی رنگشو دوست ندارم سفید دوست دارم از اولی که عروسی کردیم تو مخ منن یکی اینا یکی کاشی های حموم دستشویی.....

اخه کوچیکه آشپز خونم فک نمیکردم رنگ زیاد ببره

نه خونه خودمه....ولی رنگشو دوست ندارم سفید دوست دارم از اولی که عروسی کردیم تو مخ منن یکی اینا یکی ک ...

خب وقتی تعداد کابینتا کمه هزینتم کمه.فقط درها رو رنگ میکنن.بنظرم پولی جمع کن بده رنگ کنن.اشپزخونه خیلی مهمه و تو چشم هست.کاشی هم ک خیلی گرونه🥴🥴بپرس بینم راه حلی نداره بدون دراوردن کاشیا رنگشون عوض کنی

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
خونم کوچیکه ببینید اونجا توش کابینتامه چون تو آشپزخونه جا نمیشه همه چی ضایعست؟

نه کابینتات خوبه