2777
2789

انسانهای بزرگ : درباره عقاید حرف می زنند❤️

انسانهای متوسط : درباره وقایع حرف می زنند🌷

انسانهای کوچک : پشت سر دیگران حرف می زنند🙃

🎯

انسانهای بزرگ : درد دیگران را دارند❤️

انسانهای متوسط : درد خودشان را دارند🌷

انسانهای کوچک : بی دردند🙃

🎯

انسانهای بزرگ : عظمت دیگران را می بینند❤️

انسانهای متوسط : به دنبال عظمت خود هستند🌷

انسانهای کوچک : عظمت خود را در تحقیر دیگران می بینند🙃

🎯

انسانهای بزرگ : به دنبال کسب حکمت هستند❤️

انسانهای متوسط : به دنبال کسب دانش هستند🌷

انسانهای کوچک : به دنبال کسب پول هستند🙃

🎯

انسانهای بزرگ : به دنبال طرح پرسش های بی پاسخ هستند❤️

انسانهای متوسط : پرسش هایی می پرسند که پاسخ دارند🌷

انسانهای کوچک : می پندارند

پاسخ همه پرسش ها را می دانند🙃

🎯

انسانهای بزرگ : به دنبال خلق مسئله هستند❤️

انسانهای متوسط : به دنبال حل مسئله هستند🌷

انسانهای کوچک : مسئله ندارند!❌➕

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوستم 3ساله هست

اومده بود خونمون داشت به زور از صندلی میرفت بالا 

گفت یا ابوالفضل 

بعد خودش جواب داد ابوالفضل یارت  

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

امان از دست این بچه ها

من یه پسر سه سال و نیمه دارم که گاهی میخواد با گریه ما رو وادار به کاری کنه.اون وقتا من به همسرم میگم بی اعتنایی کن نسبت به گریه اش خودش آروم میشه

چند روز پیش میخواستیم بریم خرید میگه مامان یادت باشه که برای من ماشین نخری اگرم گریه کردم اشکال نداره من خودم آروم میشم😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم