2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (3)

| مشاهده متن کامل بحث + 26061 بازدید | 177 پست
یه روزی از روزای مهرماه ک نشسته بودم توی سالن و داشتم فیلم میدیدم،مامانم اومد کنارم نشستو گفت آنید.. ...

😢😢😢😢😢😢😢😢

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روخدامنم تگ کنید  

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

آنید جان خسته نباشی گلم واقعا تبریک میگم به روحیه جنگنده و مبارزت انشاءالله تو همه مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
هیچ وقت دانیال رو هم ندیدی بعدازاون سالها؟ خبر از دوست نامردت هم داری؟اسمش یادم رفت 

بعد از یکسال وقتی واسه یه مراسمی رفته بودیم شهر قبلی،

من کاملا ریلکس و عادی کنار خانومای همسایه قدیمیمون و دوستام وایساده بودمو تعریف میکردیم

یکلحظه چشمم دانیال رو از دور دید و بدون اینکه بخام یا حالم بد باشه،اشکام سرازیر شد و جلو همشون گریه کردم

من کنترل زیادی رو خودم داشتم همیشه

ولی اون لحظه تو یکثانیه رسوا شدم و بی انکه بخام اشکام سرازیر شدن

و با دروغواینا بقیه رو قانع کردم ک واسه یچیز دیگه گریه میکنم...

مرجانم منو دید

و بعدش اومد کنارمو گفت باورم نمیشه داری واسش گریه میکنی و لبخندمیزدو میگف نه باورم نمیشه..

مرجان با پسرعمش نامزدی کرد هنوزم نامزدیه 

اصن باهاش رابطه ای ندارم و دوست نیستیم ولی چون باباش دوسته بابامه اگر ازدواج میکرد میفهمیدیم..نکرده هنوز

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
آنید جان خسته نباشی گلم واقعا تبریک میگم به روحیه جنگنده و مبارزت انشاءالله تو همه مراحل زندگیت موفق ...

عزیزمی ممنونممم مهربونم همچنییین😘😘😘

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

سلام 

داستانت روخوندم موفق باشی

ی چیزی بگم شاید خنده ت بگیره توان هرکسی متفاوته درد هم متفاوتند درکنار اینا چیزای که کشیدم مخصوصا خواهرم هیچه ....

امیدوارم این غمها که ازنظرم کمه روهم نبینی.    اینارو گفتم که بدونی همه مشکل دارن هیچ وقت رابطت رو با خدا کم نکن خدا ازمشکلت بزرگتره     یه جک هم بگم⁦☺️⁩ فقط یه ایرانی که میتونه بگه من ازت بدبخترم🤭😘

سلام  داستانت روخوندم موفق باشی ی چیزی بگم شاید خنده ت بگیره توان هرکسی متفاوته درد هم متفاوت ...

ممنون عزیزم... من نگفتم از همه بیچاره ترم..

تو پارت های داستانامم بهش اشاره کردم

گفتم حالا من هیچی..

بقیه ک خیلی زجر میکشن...

من فقط دارم داستان خودم،و حرفای درونمو تایپ میکنم

و ادعایی واسه اینکه من بدبخت ترینم ندارم

همیشه هم از بدبختی و ضعیفی سعی میکردم دور باشمو ذهنمو بندازم رو یه مدار دیگه و همیشه میجنگیدم 

مرسی ک داستانمو خوندی عزیزم..انشالله خدا کمکتون کنه💟

داستان زو بخونم یا عکس ببینم اگه قراره بذاری 😀

داستانم هنوز ادامه داره و فصل 4 رو فردا ظهر مینویسم عزیزم..تو همین تاپیک هم بعد از فصل 3 عکسمو گذاشتم فک کنم تو پوشه قبلی میشه😘

عزیزم چه خوبی😍 همه اجزای صورتت باهم مچ هستن👌

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...