2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (3)

| مشاهده متن کامل بحث + 26060 بازدید | 177 پست

عزیزم من یکن سوال برام پیش اومدممنون میشم جواب بدین چرا خانواده خالتون مخالف رابطه علی با شما بودن؟چون گفتین اکثر ازدواجاتون فامیلیه خیلیم دلشون بخواد! و اینکه شما با علی تو اون مدت در ارتباط بودین؟ یا هیچ رابطه ای نبود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یکن سوال برام پیش اومدممنون میشم جواب بدین چرا خانواده خالتون مخالف رابطه علی با شما بودن؟چ ...

عزیزم توی فصل دو ک گفتم...

چون پدر علی از پدرم وام میخواست و بابام نتونسته بود واسش جور کنه،لج کرده بودن

و مامانم مخالف بود چون دوست نداشت من عروس اون شوهر خالم بشم..خانواده هامون لج کردن.

ارتباط همینایی بود ک گفتم.

دلبستگی بود.

و واسه ی احساس عمیق داشتن،لمس کردن یا دائم چت کردن نیاز نبود

همچین چیزی بود .همونی ک توی فصل دو گفتم

مرسی ک داستانموخوندی عزیزم.با فصل4امروز ظهر همراه باش😘

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
عزیزم توی فصل دو ک گفتم... چون پدر علی از پدرم وام میخواست و بابام نتونسته بود واسش جور کنه،لج کرده ...

اهاان خیلی ممنونم عزیزم به هر حال تو زمان میفهمی که تو ضرر نکردی و اونا بودن که ضرر کردن 

آنیدجان بقیه داستان رو کی میزاری؟

انشالله یه نیم ساعت دیگه تاپیک میزنمو تایپ میکنم عزیزم

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
داستان این بود ک من از کنکور محروم شدم.همین. ولی چه روزایی کشیدمو نگم؟😞

مطمعنی از کنکور محروم میشدی؟ تا حالا نشنیدم همچین چیزی رو!!!!!!!!!! چون خودمم یه بار ثبتنام کردم سال85 اسمم دروامد ولی ثبت نام واسه دانشگاه نکردم و سال بعد سال86واسه کنکور ثبت نام کردم و هیچ مساله ای نداشت . بخاطر همین میگم که مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
اون روزا به هر بدبختی بود گذشت و یه شب بابام اومد خونه و گفت همکارشو دعوت کنیمو خانواده خاکی هست ...

هر دف ی پسری میاد میگم دیگ این عاخریشه ازدواج میکنن و خشبخت میشن ولی همشون میرن کنار 😂😐

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا