2777
2789
عنوان

بچها بدویین یه تاپیک بااااحال😉

194 بازدید | 31 پست

بچها بیاین از نقاط ضعف و نقاط قوتتون بگین تا بهم کمک کنیم و هرکسی راه مقابله با ضعفامونو داره بگه 

من خودم

ضعف: نه گفتن بلد نیستم . نمیتونم جواب بدی رو با بدی بدم وخیلی هم ضرر دیدم .بلد نیستم از حقم دفاع کنم . شوهرم نباشه بدبختم چون همیشه اون از حقم دفاع میکنه😔

قوت: انرژی مثبت میدم . کسی باهام باشه سعی میکنم کاری کنم غصه هاشو فراموش کنه. خیلی خلاق و هنرمندم این باعث شده ادم خوش ذوقی بشم 

نقطع قوت من ن گفتن و تو هر شرایط دفاع کردن و حرف زدنمه 

متکی نبودنم وابستع و دلبسته نبودنم 

ضعفم شاید یکم خونوادم فقط ضعف دیگ ای تو دنیا ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5971919/ناناز-هستم-عکس-میزارم

۴ نفر مونده که گزارش بزنن تا بترکه لطفا این لطفو در حقم بکنید ممنون 🌹🌹🌹🌹

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

خیلی قانعم ب حدی که باعث شدم دیگران فک کنن کلا وجود ندارم ، زود عصبی میشم به رومم نیارم این عصبانیت درونم رو نابود میکنه ، 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

نقطه قوتى ندارم

نقطه ضعفم هر چى تو همه آدماى دنيا هست مجموعش تو من پيدا ميشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نقطه ضعفم دلم میخواد همه همچیو از زندگیم بدونن😂😂و یه خیلللییی تروسوووعم و واقعا اذیت میشم🥺🤧🤧

نقطه قوتمم همیشه کنار همم تو همه چی تو غم انقد هوای دیگرانو دارم ک حد نداره

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

نقطه ضعفم فوق ااعاده احساسی بودنمه و سریع گریه میکنم 

نقطه قوتم اممممم میگن خیلی مهربون و با درکم و خیلی اراده قوی دارم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
زدم عزیزم

مچکرم ازت گلم 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
خیلی قانعم ب حدی که باعث شدم دیگران فک کنن کلا وجود ندارم ، زود عصبی میشم به رومم نیارم این عصبانیت ...

نه واسه خودت ارزش قاعل باش اینجوری توقعت میره بالا بگو من حقمه مثلا لباس نو کفش نو بخرم واسه بدنت ارزش قاعل باش 

منم زود عصبی میشم ولی دو ثانیه بعد فراموش میکنم کینه ای نیستم