2777
2789
عنوان

بچها بدویین یه تاپیک بااااحال😉

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست
نقطه ضعفم فوق ااعاده احساسی بودنمه و سریع گریه میکنم  نقطه قوتم اممممم میگن خیلی مهربون و با د ...

احساسی بودن خوبه ولی بعضی وقتا قلب تو خاموش کن و ب عقلت دستور بده بگو تو تصمیم بگیر ما دخترا چون ظاهر بین هستیم همش دل میسوزونیم

نقطه ضعفم اینه بعضی وقتا نمیتونم جلوی اشکمو بگیریم بقیشم که دیگ کلا نقطه قوتم😃😃

منم قبلا همینطور بودم الان وقتی میخام گریه کنم سعی میکنم ب ی موضوع بی ربط فک کنم که یادم بره میخواستم گریه کنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساسی بودن خوبه ولی بعضی وقتا قلب تو خاموش کن و ب عقلت دستور بده بگو تو تصمیم بگیر ما دخترا چون ظاه ...

موفقم خیلی دارم روش کار میکنم که تو لحظات حساس نزارم قلبم جای عقلم تصمیم بگیره ولی خیلی موفق نبودم💔🤦‍♀️

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
نقطه قوتى ندارم نقطه ضعفم هر چى تو همه آدماى دنيا هست مجموعش تو من پيدا ميشه

عزیییزم 😂😂خیلی دیگه در حق خودت کم لطفی میکنی 😂 حالا من بگم از نظرم من نقطه قوتت اینه ادم خندون و بامزه ای هستی و ادمارو میخندونی ضعفتم اعتماد ب نفسه

خیلی خوبه که بلدی دفاع کنی و نه بگی😔

ار از پدرم یاد گرفتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من مینویسم دردامو .. بعدم خط میزنم میندازم دور .. یه بار امتحان کن :)

نمیییدونم چرااا ما ادما دوس داریم همش دردمونو ب یکی بگیم که برامون دل بسوزونه🤦🏻‍♀️😂

عزیییزم 😂😂خیلی دیگه در حق خودت کم لطفی میکنی 😂 حالا من بگم از نظرم من نقطه قوتت اینه ادم خندون و ...

آخودا خودا😻

خنديدنع درسته ولى نميدونم جزو نقاط قوتمه يا دلقك بودن نقطه ضعف حساب ميشه  

اعتماد بنفس🤔

هوم شايد

نميدونم كع🌸

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/