2821
2789
عنوان

#نه به خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 60 پست
اولا اقتصاد ما فلجه اقتصاد امریکا و انگلیس و المانم فلجه که دارن له میشن زیر این کرونای انگلیسی؟ چی ...

وقتی مسافرت ازاده مردمم جدی نمیگیرن.از امروز فروش اینترنتی بلیط قطار شروع شده.تالارا بازن.مراکز تفریحی بازن.خب این معنیش چیه؟به سگ میگن بگیر به روباه میگن بدو....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم نظامی هست با سرباز و اینا بیشتر سرکار داره  حتی میگه موقع شیفت شب هم با ماسک میخوابم ...

من شنیدم قوای نظامی خیلی رعایت میکنن 

تو پادگان ها و اداراتشون

ظاهرا که قراره همه جا تعطیل شه انشالله همسر شما هم بیان پیشتون سریع از نگرانی در بیاین

من موافق رعایت کردنم ولی مخالف حرف شما هستم  فکر کردید با خونه نشستن ویروس از بین میره ؟؟خیر&n ...

میگیم کارای واجبو انجام ندید تا احتمال کرونا کمتر بشه 

نه از بین نمیره کمتر که میشه

الان سر کار اگه مجبوری برو اگه نه نرو 

ولی هیچیکی مجبور نیست بره سفر کسی مجبور نیست خرید عید کنه 

به جا اینکه برید لباس بخرید بشینید تو خونه هاتون که احتمال کرونا گرفتنتون کم بشه 

من شنیدم قوای نظامی خیلی رعایت میکنن  تو پادگان ها و اداراتشون ظاهرا که قراره همه جا تعطیل شه ...

آره رعایت میکنن خدا رو شکر 

ممنونم عزیزم انشاله 

خدایا شکرت 🙏🏻
اولا اقتصاد ما فلجه اقتصاد امریکا و انگلیس و المانم فلجه که دارن له میشن زیر این کرونای انگلیسی؟ چی ...

متوجه نشدید چی میگم 

میگن بشینید خونه ...ما کارمندان میتونیم بشینیم خونه ؟

میگن سفر نرید و جاده ها بستن  بعد خودشون میگن منعی نداره سفر عید

میگن 9 به بعد جریمه بعد تالار باز میکنن 

بعد میان دادو هوار که مردم رعایت کنید 😐کدوم رعایت ؟

امریکا و انگلیس جزو دوکشور پیر دنیا هستن ...افراد سالمندشون به شدت زیاده و الان در حال قلع و قمع هست اما در کشور ما فعلا که برعکسه هرچی جوونه داره میمیره چون مجبورن به قسط و قرض و سرکار رفتن 

من کاری به اوناکه رعایت میکنن ندارم میگم بااین روش پاندمی جمع نمیشه یعنی 10 سال دیگه هم همینه 

حالا بماند عوارض روحی و افسردگی و تشدید عارضه های ریوی با همین زدن الکل و شوینده

وقتی مسافرت ازاده مردمم جدی نمیگیرن.از امروز فروش اینترنتی بلیط قطار شروع شده.تالارا بازن.مراکز تفری ...

عزیزم یعنی مردم ما اینقدر اختیار از خودشون  ندارن که حتما باید اسلحه گذاشت رو شقیقشون و گفت نکن تا بشینن تو خونه هاشون؟

عزیز من برادر من ایران نیست کشوری که ایشونم هست امار عجیب غریبی نداره جز دانشگاها و مدارس خیلی جاها هم بازه

اون موقع هم که تالارا بسته بود مگه کم شلوغ بود خیابونا؟

میگیم کارای واجبو انجام ندید تا احتمال کرونا کمتر بشه  نه از بین نمیره کمتر که میشه الان سر ک ...

عزیزم ما مجبوریم بریم سرکار من و همه ی کارمندای همین دولت هستیم و باید رفتنمون اوناهم که کار آزاد دارن زیر هزینه اجاره و قسط کمر خم کردن یعنی عملا تعطیلیش غیر ممکنه  ..من میگم مدیریت و برنامه ریزی ضعیفه به این شکل همه مردمم بشینن خونه جمع نمیشه ...باید واکسن بخرن 

متوجه نشدید چی میگم  میگن بشینید خونه ...ما کارمندان میتونیم بشینیم خونه ؟ میگن سفر نرید و جا ...

عزیزم حرف شما اوج توهین به شعور مردمه

درمورد ادارات حق با شماست که البته تا جایی که من مطلعم هیچ جای دنیا ادارات و مغازه ها رو تعطیل نکردن

درباره ی بازار و تالار هم یعنی چون بازه مردم هیچ اختیاری از خودشون ندارن ؟

چون بازه سرشون میندازن پایین میرن؟

گلم همه چی زوری نیست که

من دفاع از عملکرد دولت نمیکنما به هیچ عنوان ولی شما دارید خواسته یا ناخواسته کم شعوری بعضی از مردم رو توجیح میکنید

عزیزم ما مجبوریم بریم سرکار من و همه ی کارمندای همین دولت هستیم و باید رفتنمون اوناهم که کار آزاد دا ...

عزیزم واکسن خریدن الانم تقریبا دو هفته یا سه هفتست شروع شده واکسیناسیون کادر درمان و بالای ۷۵ سال

احتمال این که واکسن هم روی جهش ها تاثیر نذاره اصلا کم نیست

عزیزم ما مجبوریم بریم سرکار من و همه ی کارمندای همین دولت هستیم و باید رفتنمون اوناهم که کار آزاد دا ...

خب شما که مجبورید 

ولی حالا که واکسن نمیگیرن ما بریم بگیردیم ویروسس بگیریم همه جا هم پخشش کنیم خودمون و بچه هامونمم سخت مریض شیم خدایی نکرده زبونم لال یکی از عزیزانمون فوت کنه؟

خوب بشینیم خونه فقط کارای ضروری رو انجام بدیم تا چیزیمون نشه

خب شما که مجبورید  ولی حالا که واکسن نمیگیرن ما بریم بگیردیم ویروسس بگیریم همه جا هم پخشش کنیم ...

خوب منم همینو میگم ...حتی یک نفر از یک خانواده بره بیرون یعنی ریسکش هست دیگه 

فرقی نداره ...یعنی از یکجایی به بعد کنترل سخت میشه 

خوب منم همینو میگم ...حتی یک نفر از یک خانواده بره بیرون یعنی ریسکش هست دیگه  فرقی نداره ...یع ...

اون یه نفرم با رعایت پروتکل های بهداشتی بره بعد بیرون رفتنش بره حموم اگه بگیرن خیلی کمه و مثل یه سر ما خوردگیه 

2825
2823
2791
2779
2792