2777
2789

من حدود 5 ساله ازدواج کردم و یه دختر سه ساله دارم شوهرم تو این مدتی ک بچه دار شدیم خون منو تو شیشه کرده بددهنه فحش میده همش دعوا داره تو هیچی باهام مشورت نمیکنه میگه هیچی بتو ربط نداره  تو تربیت بچه دخالت نادرست میکنه مثلا من به بچم یاد میدم ک ک نباید به بزرگترش بی احترامی کنه و اگه حرف بد بزنه باید عذرخواهی کنه دخترمم باهوشه و زود یاد میگیره اما شوهرم جلو بچه به من میگه آخه حیوون الاغ چرا به بچه یاد میدی معذرت خواهی کنه بزار با هرکی هرجور میخواد حرف بزنه هر فحشی ک فکر کنین بهم میده به خونه ای ک توش زندگی میکنیم میگه ک..کش خونه 😐 من نه بداخلاق و غرغروام نه خونه زندگیم نامرتبه نه خودم اهل دوست و خیابون گردی و ولخرجی و.... نیستم  هرچی باهاش حرف میزنم نتیجه نمیده من هیچوقت بی احترامی نکردم بهش و جواب ندادم با خانوادشم رابطم خوبه بهش میگم هر مشکلی باهام داری بگو میگه تو از هر نظر خوبی ولی من نمیتونم باهات خوب باشم فقط موقع رابطه میاد سمتم چند روزه شام درست میکنم نمیخوره نون و پنیر میخوره چای دم میکنم میره میریزه و خودش دم میکنه دیگه خسته شدم میخوام به پدر مادرش بگم .میگید چیکار کنم ؟😔 

این فقط یه ذره از مشکلاتمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم واقعا فکر می کنی هرچی مظلوم تر باشی بهتر میشه؟ آخه کجا اینو یاد گرفتید هرچی مظلومتر بهتر؟؟؟؟؟

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

برید مشاور حتما 

این چه زندگیه 

فکر بچت باش ایندش خراب میشه با این پدر 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

شوهرت مریضه روانی خدا کمکت کنه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

چی بگم😔

ولی تجربه لااقل به من یکی ثابت کرده هیچ وقت پدرو مادرا جلو بمشون درنمیان و همیشه پشتشونو میگیرن

گفتنش به اونا فقط خودتو جلوی شوهرت و خونوادش تحقیر میکنه

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

کنجکاوم ک چرا ازهمچین ادمی بچه دارشدی؟واسه همیشه یک بچه رو نابودکردی

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...