2777
2789
عنوان

رفتن علائم بارداری در شش هفته

585 بازدید | 46 پست

سلام

من از زمانی فهمیدم باردارم تا چهاروز پیش تخمدانام دردمیکرد و تکرر ادرار داشتم ضعف داشته سینه ها بزرگ و دردناک بود

ولی چهار روز پیش لکه بینی شدم

و تمام علاعمم رفت

با زدن امپول پروژسترون لکه بینی قطع شد ولی علاعمم برنگشت سینه ها درد نمکنه و تکرر ادرارم اصلا رفت عجیبه

کسی تجربه داره خیلی نگرانم

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر

برو سونو ببین قلب داره

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم برات دعا میکنم ان شاءالله بچتو سالم بغل بگیری تو هم برا من دعا کنم تا خدا بهم نظر کنه و بچه بهم بده

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
گلم برات دعا میکنم ان شاءالله بچتو سالم بغل بگیری تو هم برا من دعا کنم تا خدا بهم نظر کنه و بچه بهم ...

انشالله که به ابرو فاطمه زهرا  همه منتظرا به ارزوی دلشون برسن و شماهم بزودی یه بارداری سالم تجربه کنی

منم مثل تو بودم اینقد ترسیدم ک زنگ زدم ب دختر خالم با گریه اونم گفت عادیه بعد چهار پنج روز دوباره عل ...

واقعاااا

خدایا شکرت

سنی میشه

من تکرر ادراررفته این خیلی برام عجیبه بزرگتر میشه باید بیشتر بشه

انشالله که به ابرو فاطمه زهرا  همه منتظرا به ارزوی دلشون برسن و شماهم بزودی یه بارداری سالم تجر ...

ممنونم گلم ان شاءالله همچنین♥

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
واقعاااا خدایا شکرت سنی میشه من تکرر ادراررفته این خیلی برام عجیبه بزرگتر میشه باید بیشتر بشه

من همش ب مامانم میگفتم نکنه بچه چیزیش شده باشه چرا دیگه درد پریودی ندارم چرا حالت تهوع ندارم ک بعد چند وقت دوباره همه برگشت

تکرر ادرارم من تا دوماهگی داشتم بعد دوباره اخرای بارداری تکرر ادرار داشتم

واسه شما هم انشاالله چیزی نیس کوچولوتم سالمه سالمه

من دوبار سقط هم داشتم

ان شاءالله این یکی دیگه سالم سالم ب دنیا میاد

چقدر ما باید استرس بکشیم تا مادر بشیم.... من Ivfکردم و بتا مثبت شد دو روز بعد تکرار بتا دادم که دوبرابر و نیم شده بود. بعد سه هفته رفتم سونوگرافی واژینال گفت ساک حاملگی و زرده تشکیل شده ولی قلب هنوز تشکیل نشده بود. اینقدر گریه کردم و ناراحتم.... دکتر گفته دوهفته بعد برم سونوگرافی که میشه دوشنبه آینده. ولی خیلی ناامید و غمگینم هر روز گریه میکنم... چرا باید اینقدر سختی بکشم و انتظار.... تا الان صد و خرده ای آمپول فقط زدم 😢

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀