2777
2789
عنوان

رفتن علائم بارداری در شش هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 46 پست
عزیزم انشالله که خدا خودش بهت ارامش بده 

ممنونم گلم💕💕💕

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
برای سقط‌انقد عجله نکن شاید طبیعی سقط شه گلم

ببین آخه نزدیک تعطیلات عید بعدم همسر من شرکت نفت سشنبه آینده میره سر کار تا هشتم عید. اگر سقط نشه بخوره به تعطیلی و دکتر نیست میترسم عفونت کنه یا مشکل پیش بیاد. فعلا امروز دارم دمنوش غلیظ زعفرون میخورم. ببینم چی میشه

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آخه نزدیک تعطیلات عید بعدم همسر من شرکت نفت سشنبه آینده میره سر کار تا هشتم عید. اگر سقط نشه بخ ...

اره درسته

انشالله هرچی خیره اتفاق بیفته واست

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
اره درسته انشالله هرچی خیره اتفاق بیفته واست

خونریزی کم شروع شد. فکنم زعفرون کار خودشو کرد. 

خونریزی کم شروع شد. فکنم زعفرون کار خودشو کرد. 

خداروشکر 

منم دکترم گفت رشدش کم بوده قلبشم تشکیل نشده باید سقط بشه

ولی برای اختیاط یه هفته دیگه بازم برو سونو حالا قراره برم توکل برخدا

اگر قراره سقط شه حداقل سقط راحتی باشه

خداروشکر  منم دکترم گفت رشدش کم بوده قلبشم تشکیل نشده باید سقط بشه ولی برای اختیاط یه هفته دی ...

عزیزدلمممم انشالله قلبش تشکیل بشه. من روز چهارم که سقط کردم. حال روحیم داغون هر روز گریه..... 😢 نمیدونم چکار کنم

عزیزدلمممم انشالله قلبش تشکیل بشه. من روز چهارم که سقط کردم. حال روحیم داغون هر روز گریه..... 😢 نمی ...

عزیزم انشالله که خدا بهت ارامش بده

ولی سعی کن خودتو جمع جور کنی

دباره تلاش میکنیم انشاله ک ایندفه خداواسمون خیر بخاد

عزیزم انشالله که خدا بهت ارامش بده ولی سعی کن خودتو جمع جور کنی دباره تلاش میکنیم انشاله ک ایندفه ...

انشالله عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ 

انشالله عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ 

من دکترم گفت بیا بیمارستان تا برات قرص بزاریم تو واژن سقط کنی

ولی میترسم برم بیمارستان نزدیک عیدم هست نمیشه

شما چطوری سقط کردی چکارا کردی؟

میدونی من امپول پروژسترون هروزمیزدم و دوفاستون و شیاف 

دیگه فک کنم خیلی جاش سفت شده 

به این راحتیا دفع نشه

من دکترم گفت بیا بیمارستان تا برات قرص بزاریم تو واژن سقط کنی ولی میترسم برم بیمارستان نزدیک عیدم ه ...

منم پروژسترون مصرف میکردم. من سه روز زعفران دم کرده خوردم یه بسته ر و تو سه روز

از پله بالا رفتم. روز چهارم سقط شد

منم پروژسترون مصرف میکردم. من سه روز زعفران دم کرده خوردم یه بسته ر و تو سه روز از پله بالا رفتم. ر ...

پس منم تلاش کنم شاید خودش سقط شه اگر نشه محبورم برم بیمارستان

پس منم تلاش کنم شاید خودش سقط شه اگر نشه محبورم برم بیمارستان

آره عزیزم. فقط زیادی زعفران تو یه روز نخور. من یه بسته رو تو سه روز خوردم

آره عزیزم. فقط زیادی زعفران تو یه روز نخور. من یه بسته رو تو سه روز خوردم

چشم عزیزم‌

ممنون از راهنماییت گلم

انشالله که خدای مهربون یکی صحیح وسالم رو طبیعی بزاره تو دلت و سالم بغلش بگیری 

چشم عزیزم‌ ممنون از راهنماییت گلم انشالله که خدای مهربون یکی صحیح وسالم رو طبیعی بزاره تو دلت و سا ...

ممنونم همچنین. برای تو. عزیزم چکار کردی اخر؟

ممنونم همچنین. برای تو. عزیزم چکار کردی اخر؟

ممنون عزیزدلم
هنوز که محکم چسبیده
اینهمه زعفرون و تخم شوید حتی عروس پشت پرده کارساز نبوده
دوروز پیش هشت ساعت رفتم بازار پیاده روی کردم فقط یک لکه کوچولو باز قطع شد ترشح سفید دارم
امروز یکساعت پله بالاپایین کردم
فقط یک لکه کوچولو
بازبعدش ترشح سفید دارم
نمیدونم قرار تیس دفع بشه