2777
2789
عنوان

جهیزیه در ازدواج دوم

913 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من ازدواج اولم حدود ده سال پیش بود که چهار ساله جدا شدم

الان اگه خدا بخواد در شرف ازدواج دوم هستم

خانوادم جهیزیه نسبتا خوبی دادن توی اون زمان انواع لوازم برقی و ظروف زیاد و جوری هست که از مد نیفتاده

خودم هم بعد از طلاق مستقل زندگی میکنم و با کار زیاد یه سری وسایلم مثل تخت و مبل و چیزای دکوری رو به مرور عوض کردم و فقط لباسشوییم یکم مشکل داره

الان هم نمیتونم از خانوادم توقع زیادی در زمینه جهیزیه دوباره داشته باشم طرفم هم یه بار جدا شده و مطمئنا درک میکنه و متقابلا منم از ایشون تو این زمینه توقع خاصی ندارم.

حالا میخاستم نظر شمارو بدونم در مورد اینکه وسایل و ظروفی که کهنه نشدن و مشکلی ندارن همونا رو استفاده کنم بنظرتون بد نیست؟ و اینکه لوازم برقیم چون سفید بودن یکم جرم گرفتن برای سفید کردنشون چی پیشنهاد میدین؟

بنظرم برید سر خونه زندگبتون توی این اوضاع زندگیتونو باهم بسازید ، توقع از پدر و مادرتون نداشته باشین 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بد باشه وقتی قابل استفاده هستن 

من ندیدم کسی برای ازدواج دوم جهیزیه نو بخره مگر اینکه توان مالیش خیلی خوب باشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

مبارکت باشه.خوشبخت بشی.نه چرا بد باشه.منم کهم مجردم بعضی از وسایلمو خیلی دوست دارم و بعد از متاهلی هم با خودم خواهم برد😍

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊

اگه برات یادآور خاطرات گذشته نیست سخت نگیر عیبی نداره

بعد تو زندگی همه چیز و یواش یواش ۲تایی به کمک هم به امید خدا میخرید

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
چرا بد باشه وقتی قابل استفاده هستن  من ندیدم کسی برای ازدواج دوم جهیزیه نو بخره مگر اینکه توان ...

ان شاء الله مبارک باشه خوشبخت شین

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ان‌اشالله زندگی جدیدتون پر از‌عشق و‌برکت‌باشه‌براتون.نه عزیزم‌چه‌لزومی‌داره‌وقتی داری‌دوباره جدید‌بخری.به مرور‌ زمان‌عوضشون کن‌وسیله هاتو.واسه سفید شدن‌وسیله ها هم شوینده های قوی نزن‌به‌وسیله‌هات.با‌شامپو بچه و‌آب میتونی تمیزشون‌کنی..