2777
2789
عنوان

جهیزیه در ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 35 پست
اگه برات یادآور خاطرات گذشته نیست سخت نگیر عیبی نداره بعد تو زندگی همه چیز و یواش یواش ۲تایی به کمک ...

نه چون همشونو با ذوق و شوق خریدم دوسشون دارم اتفاقا

ان‌اشالله زندگی جدیدتون پر از‌عشق و‌برکت‌باشه‌براتون.نه عزیزم‌چه‌لزومی‌داره‌وقتی داری‌دوباره جدید‌بخ ...

ممنون عزیزم شماهم شاد و خوشبخت باشین

امتحان کردین شما ؟ جواب داده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سركه هم عاليه الكل هم همينطور براي هر دو مورد، ميتونيد دستمال رو با مواد ذكر شده مرطوب كنيد و روي ...

ممنون عزیزم

اکیدوارم پاک بشه جرمش یکم قدیمی شده نگرانم که نره

ممنون عزیزم اکیدوارم پاک بشه جرمش یکم قدیمی شده نگرانم که نره

نگران نباش عزيزم

هم الكل هم سركه عاليه. فقط دستمال و مرطوب كن و بكش روشون.

زياد سخت نگيريد. مهم اينه دلاتون با هم يكي باشه.

براتون آرزوي خوشبختي ميكنم  

نگران نباش عزيزم هم الكل هم سركه عاليه. فقط دستمال و مرطوب كن و بكش روشون. زياد سخت نگيريد. مهم اي ...

ممنون عزیزم

امیدوارم شماهم شاد و خوشبخت باشین

به امید خدا

به نظرم همونارو استفاده کن.اونا قدیمی هستن جنسشونم بهتره.

اونکه آره ولی چون بعضی هاش ظاهرشون مشخصه کارکرده ن گفتم جلوی بقیه بد نباشه

هرچند سعی میکنم حرف دیگران برام مهم نباشه ولی خب نمیخام وجهه ی بدی هم داشته باشه

اونکه آره ولی چون بعضی هاش ظاهرشون مشخصه کارکرده ن گفتم جلوی بقیه بد نباشه هرچند سعی میکنم حرف دیگر ...

اگر پول دارین و میتونین بگیرین.اگر دارید و مساله مالی نیست

البته همسرتون بگیره بهتره.ولی از خونوادتون درخواست نکنین

اصلا حرف بقیه مهم نیست علوس خانوووم.بقیه رو هوا حرف میزنن

اگر پول دارین و میتونین بگیرین.اگر دارید و مساله مالی نیست البته همسرتون بگیره بهتره.ولی از خونوادت ...

راستش نه خیلی بی پولم که نتونم بگیرم نه اونقد زیاد دارم که بگم برام مساله ای نیست و راحت بخرم

همسرم هم مثل من شرایط اقتصادیش همینه

بیشتر ازینکه دوسشون دارم و قابل استفاده هستن حیفم میاد

راستش نه خیلی بی پولم که نتونم بگیرم نه اونقد زیاد دارم که بگم برام مساله ای نیست و راحت بخرم همسرم ...

خب پس همونهارو استفاده کن عزیزم.الان باید کلی پول بدین لوازمی که نمیشناسیم و امتحانشونو پس ندادن تهیه کنیم.معقول نیست بخاطر چشم مردم همچین کاری کردن.

همونهارو استفاده کن ذره ای شک ب دلت راه نده.من درحال تهیه جهیزیه ام.به همسرم گفتم و کلا تزم همینه هرکی دلسوزه و میخواد نظر بده ...پس پولشو هم بده .ولی چون خودم پولشو میدم به کسی ربطی نداره که چی کیبرم و نمیبرم.

انشالله با خبرای خوب بیاین پیشمون