2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو ۵ کیلو اضافه کردم تو ۶ ماه 😂  نمیتونم جلو خودمو بگیرم اصلا

تنها راهش همینه😂

بگو من که دوس ندارم چاق باشم

خود به خود بلند میشی

فک کن یه دفعه برای عید کرونا بره هرکی بیاد ببینتت بگه وایییی چقد چاق شدی😂

"هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"

منم و واقعاهم همش میخورمو میخوابم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

تحرک زیاد داشته باش

تو خونه برا خودت طناب یا حلقه بزن ، لاغر هم میشی تازه

کلی برنامه برای تناسب اندام و ورزش های روزانه در خانه هست

یکیشو انتخاب کن و هر روز استفاده کن ، اینا خیلی وقتتو نمیگیره ولی تاثیر خودشو میذاره اگه استمرار داشته باشی

بعد ورزش هم دوش بگیر که اونم شادابت میکنه

تغذیه هم خیلی مهمه ، از تنقلاتی که ارزش غذایی کم دارن دوری کن ، مثل چیپس و پفک و مصرف مواد غذایی فیبردار رو تو برنامه روزانت بگنجون ، مثل میوه و سبزیجات و حبوبات و ...

وقتای بیکاریتو به بطالت نگذرون ،، برو کتابی چیزی بخون ، فضای مجازی توی این مسئله خیلی ضرر میزنه

میتونی ساعات خاص برای استفاده از گوشی در نظر بگیری ، مثلا صبح ساعت ۱۰ و ساعات ۵ و ۱۰ بعدازظهر ، هر کدوم نیم ساعت که درکل میشه یک ساعت و نیم ، ولی این مثال بود و خودت باید یواش یواش میزان استفاده رو کاهش بدی

تحرک زیاد داشته باش تو خونه برا خودت طناب یا حلقه بزن ، لاغر هم میشی تازه کلی برنامه برای تناسب ان ...

دستت درد نکنه 

من خیلی پفیلا دوس دارم و میخورم ضرری که نداره؟ باعث جوش صورت که نمیشه؟

بخاطر مدرسم نمیتونم تایم گوشی رو کم کنم

دستت درد نکنه  من خیلی پفیلا دوس دارم و میخورم ضرری که نداره؟ باعث جوش صورت که نمیشه؟ بخاطر م ...

نمیدونم والا ، اینو ببین کمکت میکنه: https://netnevesht.com/ذرت-بوداده-بخوریم-مضرات-ذرت-بوداده/

پس برای گوشی فقط تایم مدرسه رو به اضافه یکم استفاده تفریحی کنارش در نظر بگیر ، فقط هر کار میکنی بهش پایبند بمون!